Site Rengi

DOLAR 32,4835
EURO 34,5918
ALTIN 2.480,32
BIST 9.545,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Vergi Dairesi Başkanı Çelik’ten Eskişehir OSB’ne Ziyaret

Vergi Dairesi Başkanı Çelik’ten Eskişehir OSB’ne Ziyaret
14.12.2020
A+
A-

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik, istihdama katkı sağlayanlara saygısının büyük olduğunu söyledi. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin önemli işlere imza attığını belirten Çelik, “Eskişehir’in güçlü bir altyapısı var. OSB yönetimi olarak sanayinin büyümesi, yeni yatırımcı çekme, istihdam oluşturma ve şehrin kalkınması adına önemli işlere imza atıyorsunuz. Sizlerin nezdinde personel çalıştıran, istihdam sağlayan, ülkemizin gelişmesi için canla başla çalışan tüm sanayicilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Çelik, 31 Aralık’ta sona erecek olan vergi ve borçların yapılandırılması konusunda Başkan Küpeli’ye bilgi vererek, bu fırsatın iş dünyası tarafından iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, 2020 yılında yatırım rekorunun kırıldığını aktararak, “OSB yönetimi olarak şehrin kalkınması, sanayinin büyümesi için yoğun gayret gösteriyoruz. Ülke olarak bu yıl zor bir süreçten geçmemize rağmen yeni yatırımlar açısından son 10 yılın en yüksek rakamlarına ulaştık. Bu şehrimizin ve sanayimizin geleceği açısından sevindirici bir gelişme” diye konuştu. Küpeli ayrıca Özel EOSB Mesleki ve Teknik Lisesi, Yaşam Merkezi, MEGEM ve ESBEM ile sürmekte olan yatırımlar ve bölgenin durumu hakkında Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik’e bilgiler verdi. Başkan Küpeli, ziyaretlerinden dolayı Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik ve vergi dairesi yetkililerine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.