Site Rengi

DOLAR 32,5826
EURO 34,8020
ALTIN 2.413,05
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 26°C
Cts 28°C

Vişnelik Muhtar Adayları Bir Araya Geldi

15.08.2019
A+
A-

Vişnelik Mahallesi Muhtar adayı Fisun Şarlar Uzunoğlu’nun daveti ile bir mekanda bir araya gelen muhtar adayları Fisun Şarlar Uzunoğlu, Yüksel Sıvacı ve Y.Cemil Ekici keyifli bir buluşma gerçekleştirdi. Özel mazeretlerinden dolayı Hatice Erol, Meriç Güney ve Mustafa Kantekin ise davetli olmalarına rağmen toplantıya katılamadılar. 

Dostluk mesajı veren muhtar adayları ortak noktalarının Vişnelik Mahallesi olduğunu, mahalle için birlikte hareket edeceklerini belirttiler. Buluşmada konuşan Fisun Şarlar Uzunoğlu:
“Sizleri misafir edip hem tanışmak hem de mahallemiz için neler yapabileceğimizi konuşmak istedim. Mahallemiz Eskişehir’in en elit mahallelerinden bir tanesi, umarım mahallemize yakışır adil, saygılı ve hakkaniyetli bir seçim dönemi geçiririz. Halkımızın iradesi ile seçimi kazanan kim olursa olsun gerçek kazanan inşallah Vişnelik Mahallesi olsun. Seçimi kaybeden adayların da seçimden sonra tüm gücü ve çevresi ile mahallemizin menfaatleri doğrultusunda kazanan adayı desteklemesi gereklidir” dedi.

Diğer muhtar adaylarının da iyi temenni ve dileklerde bulunduğu toplantı çok samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti.

Hatırlanacağı gibi 2014 seçimlerinde Vişnelik Mahallesi’nde muhtarlık seçimlerini açık ara farkla seçimi kazanan Fisun Şarlar Uzunoğlu, anlaşılamayan bir şekilde seçimden çok kısa bir süre önce bilgisi dışında 3-4 kez adres değişikliği yapılmış, dolayısı ile muhtarlığı tescillenememişti. Anayasa mahkemesine başvuran Şarlar, olumlu sonuç almış olmasına rağmen özel nedenlerinden dolayı yerel mahkemede davayı sürdürmemişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.