Site Rengi

DOLAR 32,5798
EURO 34,9832
ALTIN 2.425,63
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Yağmur Eskişehir’i Etkisi Altına Aldı

15.08.2019
A+
A-

Geçtiğimiz hafta sonundan itibaren arlıklarla devem eden sağanak yağış, gün içinde yeniden etkisini arttırarak Eskişehirlilere zor anlar yaşattı.
Son günlerde etkisini arttırarak devam ettiren yağış, öğleden sonra tekrar etkisini gösterdi. Aniden başlayan yağmura yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. Hafta başında etkili olan yağış nedeniyle önceden tedbir alan bazı vatandaşlar da şemsiyeleri ile yağıştan korundu. Yağmura hazırlıksız yakalanan Eskişehirliler ise kapalı alanlara ve dükkan tentelerine sığındı. 

Öte yandan meteorolojiden edinilen verilere göre yağmurlu bir hafta geçirecek olan Eskişehir'de yaşanabilecek sel, taşkın gibi olaylara karşı vatandaşlar uyarıldı. 
Ayrıca yağışın gün içerisinde etkisini arttırarak devam edeceği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.