Site Rengi

DOLAR 32,3744
EURO 35,0015
ALTIN 2.325,97
BIST 9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Yeniden inşa edilen kültür merkezinin ilk semineri ’Uyku Bozukluğu’ oldu

15.08.2019
A+
A-

Altındağlı vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için yeniden inşa edilen 29 Ekim Şair Baki Kültür Merkezinin ilk semineri “Uyku Bozukluğu” oldu. Merkez, konforu, donanımı ve modernliğiyle katılımcılardan tam not aldı.
Doç. Dr. Sevgi Aras’ın konuşmacı olarak katıldığı seminere Altındağ Belediyesine bağlı kadın eğitim kültür merkezlerinden yaklaşık 500 üye katıldı. Doç. Dr. Sevgi Aras, seminere uykunun insan sağlığı açısından önemini anlatarak başladı. Altındağlı kadınların oldukça dikkatli bir şekilde dinlediği seminer, yaşa bağlı uyku değişikliklerinin gündeme gelmesiyle devam etti. Seminerde uyku problemleri de masaya yatırıldı. Altındağlı kadınlar, bu bölümde merak ettiği soruları Doç. Dr. Sevgi Aras’a yöneltti.
Uykusuzluğun insan hayatında neden olabileceği olumsuzluklar seminerin bir diğer konusu olarak dikkat çekti. Altındağlı kadınlar, uyku bozukluğundan kurtulmanın yollarını yine bu seminerde öğrendi. Katılımcılara, uyku hijyeni ile ilgili önerilerde bulunan Doç. Dr. Sevgi Aras, uyku ilaçlarının zararları hakkında da bilgi verdi. Seminer, uykuda solunum problemleri ve hareket bozukluklarının anlatılmasıyla son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.