Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Yılmaz Büyükerşen: "Yazılı Liste Yapıp Gönderdiğimi Söyleyip İspat Edemeyen Şerefsizdir"

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ES TV'de yayınlanan "Seçime Doğru " adlı programa telefon bağlantısı ile katılarak hakkındaki  iddialarla ilgili çok ağır konuştu. Gazeteci  Ali Baş, Arif Anbar ve Cihan Yıldırım'ın katılımcısı olduğu programda olay şu şekilde gelişti.

"Ben başından beri dinliyorum. Eskişehir'de her yazdığı yazıya bana hakaret etmek için her fırsatta 2 buçuk adam buna Cihan'da dahil olmuş sanırım. Daha TV açılır açılmaz Yılmaz Büyükerşen'in yaptığı liste diye kamuoyunda algı yaratma çabası içindedir. Listeleri benim yaptığım kanaati hakim. Kim böyle söylüyorsa bunu ispat edemezse serefsizdir. Bunuda buradan açıkça söylüyorum. Yazılı liste yapıp gönderdiğini söyleyip kim ispat edemezse serefsizdir. Altını çizerek beyan edeyim bu ispatı gerektirir. O şerefsizliktir başka birşey değildir. Bu yıllardan beri böyle konuşulup duruyor. DSP zamanında sayın rahmetli Bülent Ecevit bana yetki veriyordu, yapıyordum. Büyük bir çoğunlukla gelip geçiyorsun. Ama son seçimlerle birlikte Odunpazarı ve Tepebaşı belediye başkanı arkadaşlarımla birlikte onların görüşleriyle birlikte listeler hazirlanmistir. Kendileriyle çalışacak. Kendi meclislerinde kimleri görmek istiyorlarsa onlara göre liste yapmışlardır. Hatta yer değişikliği yapmışlardır. Hatta bende benim meclisine gelecek onların sıralamasında kendi görüşlerimi belirmişimdir. Bunu kafamızda adam akıllı kazıyın ve yazın. Artık böyle kulaktan dolma hoca yapıyor hoca ediyor hoca kadar taş düşsün birader. Hep kaybedenler daha TV açılır açılmaz Yılmaz hocanın yaptığı liste deyip hiç bir araştırma yapmadan hiç bir mecraya dayanmadan konuşup kamuoyunu böyle yönlendirmeye kalkarsanız benden de böyle cevabı alırsın. Bu programcılık değil bu televizyonculuk değil bu gazetecilik değil. Belli tarafların borazancılığını yapmanın hiç kimsenin hakkı yok. Bir liste yapılmış genel merkezden kabul etmişler geçirmiş parti meclis üyeleri kabul etmişler. Benim yazılı liste yapıp gönderdiğini mümkün değil böyle birşey yok. Bunu söyleyen kim ise ispatla mükelleftir. Bunu ispat edemezseniz onun şerefiyle ilgilidir bu konu. Bana kim teşkilat teslim etmiş Arifcim benim teşkilatın mı var. Parti içersinde teşkilatın mı var. Parti yöneticilerini ben mi belirliyorum. İnsaf canım gazetecilik yapıyorsunuz bari hiç olmazsa gazeteciliği kamuoyunu doğru dürüst aydınlatacak ve doğru bilgi verecek gazetecilik yapın. Eğer Cihan Yıldırım sen gazetecilik yapıyorsan vay o gazeteciliğin başına. Araştırır sorar insan. Bugün sabahtan beri açıp telefonu soramazmıydın bana. Laf olsun diye böyle söyleniyor deyip gazeteciliğin laf oyunlarıyla diyemezmiydin. Ama yok öyle birşey yok. Lap diye çık oraya tek başına yardir sonra kamuoyunu da yamuk bir şekilde bilgilendirme böyle birşey olmaz. Parti içinde seçimden seçime ortaya çıkanlar yer bulamadıkları zaman kıyameti koparanlar hoca hoca hoca kadar taş düşsün başlarına. Bunu söyleyenlere benim söyleyeceğim budur bu kadar."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.