Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Yolda Kaldı Sosyal Medyadan Yayın Yaptı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir'de yoğun kar yağışı nedeniyle araçlar yollarda kaldı. Karayolu üzerinde mahsur kalan İbrahim Ölçer isimli sürücü ise, yol durumunu anlattığı görüntüyü sosyal medyada paylaştı. 
Eskişehir'de gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinin yanı sıra şehirlerarası yolda da kar yağışının zorlukları yaşandı. Akşam saatlerinde Eskişehir-Bursa karayolunun 20'nci kilometresine kadar gelen otomobil, kamyonet ve tır cinsi araçlar burada durmak zorunda kaldı. Yoğun kar yağışı ve görüş mesafesinin düşmesiyle karayolunda mahsur kalan sürücüler, uzun süre yağışın dinmesini ve yolun açılmasını bekledi. Yolda kalan sürücülerden İbrahim Ölçer ise, yol durumunu sosyal medyada bir spiker edasıyla anlattı. 

"Çok yoğun bir fırtına var" 
Cep telefonu kaydına başladıktan sonra yol durumu hakkında bilgi veren Ölçer, "Arkadaşlar, Eskişehir ile Bozüyük arası Çukurhisar'a 1 kilometre kala yol olduğu gibi durmuş vaziyette. Görüyorsunuz şuanda, çok yoğun bir fırtına var. Her taraf kapalı, işte görüyorsunuz araçların bekleyişini. Her taraf böyle. Bozüyük-Eskişehir yönü yavaş yavaş gidiyor. İşte görüyorsunuz arkadaşlar çok zor durumda, çok kötü. Eskişehir yönüne gidiyorum şuanda. Kapalı bir vaziyette yol var. Ben burada 45 dakikadır duruyorum" diye açıklamalarda bulundu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.