Site Rengi

DOLAR 32,5209
EURO 34,7484
ALTIN 2.495,06
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Yoldan Geçerken Oğlunun Öldüğü Kazaya Denk Geldi

15.08.2019
A+
A-

Afyonkarahisar'da bir yolcu otobüsünün refüjdeki su kanalına devrilmesi sonucu meydana gelen ve 8 kişinin öldüğü, 28 kişinin de yaralandığı kazada, kamyon sürücüsü olan bir baba, oğlunun da vefat ettiği yoldan geçerken şans eseri öğrendi. 
Antalya- Afyonkarahisar karayolunun 30’uncu kilometresinde sabaha karşı meydana gelen kaza yerinden kullandığı kamyonu ile geçen baba Ali Gökçe, plakayı görür görmez otobüsün, oğlunun muavin olarak görev yaptığı araç olduğunu fark etti. Olayı anlatan Gökçe, kaza yerinde oğlunu bulamadığını ve hastaneleri aramaya başladığını dile getirerek, “Tesadüfen olay yerinden geçiyordum. Otobüsün plakasını görünce oğlumun da içinde olduğunu anladım. Hemen aracımı durdurdum. Oğlum olay yerinde yoktu. Hastaneye koştum. Oğlumun vefat ettiğini öğrendim. Bu acıyı tarif etmek imkansız. Allah rahmet eylesin, cümlemize sabır versin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.