Site Rengi

DOLAR 32,6005
EURO 34,8189
ALTIN 2.493,24
BIST 9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Yorucu Fakat Biraz Komik Bir Muamma

05.02.2020
A+
A-

Tayyip Erdoğan’ın son günlerdeki resimlerine veya haber bültenlerine baktığımda sesimi koyuverip bağıra bağıra ağlayasım geliyor. Üç beş önemli cefakar devlet adamı ile birlikte bir elin beş parmağını geçmeyen halis niyette vatansever ile birlikte yemeden içmeden uyumadan can siperane koşturuyorlar Acı olan ise bir çok insanın artık siyasete bulaşmak bile istememesi ve imtina etmesi.Nasıl korkutmuşlarsa artık.
Bu kadar mukaddes bir dava için çalışmanın reise omuz vermenin önüne korku gelmiş malesef.
Kime sorsan ‘aman aman’ diyor.
Ama diğer bir acı tarafı da asla siyasi vasıflara layık olmayan yine yeniden tamamen şahsi menfaatini düşünenler de çapsız oldukları halde parti teşkilatlarının koltuklarına talip ve önüne gelene ağız eğip ricacı oluyor.
Hadi şimdi bu kadar acıdan bahsetmişken bambaşka bir komedi ile bitirelim.
Bir de ne şiş yansın ne kabap misali,
Hani şu bir yarışma programında sunucu her yarışmacıya ‘Benim favorim sensin’ diyordu ya;
Heehhh bir de ismi geçen herkese aynı şeyi söyleyip ayağının altında sabun oradan oraya kayıp herkese şirin gözükenler var. Çok özür dilerim ama bazı şeyler karşıdan çok net. Dilerim Mevla bu davanın savaşçılarına muzaffer olmayı nasib etsin, zira ne olur artık Reis’e ve davaya gerçekten faydası olacak ehil insanlar gelsin ama suyu sabunu hesab etmeyenler olsun inşallah..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.