Site Rengi

DOLAR 32,6019
EURO 34,7822
ALTIN 2.410,06
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Yücel İldiz "Faydalı bir kamp dönemi geçirdik"

15.08.2019
A+
A-

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz Antalya kampını değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, takımın tamamının bir arada olmasının büyük yararlar getirdiğini söyleyerek “Devre arasına girerken bu kulübün ciddi sorunları vardı. Gerek saha içine gerek saha dışında. Ama kampa gittiğimizde bir yanan kamp yaptık diğer yanda da yöneticilerimiz idari anlamda sorunları çözmek için çaba sarf etti. Bugün buraya geldiğimizde sorunlar ortadan kalkmış oldu. Sezon başından beri kamp yapmamış bir takımdık. Bu çok bariz belli oluyordu. Sonuç olarak faydalı bir kamp geçirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncular ile birbirimizi daha iyi tanıdığımızı düşünüyorum. Transfer yasağımız devam ediyor. Bu kadro ile lige devam etmek zorundayız. İki tane cezalı futbolcumuz var Dorukhan ile Semih. Aykut iki haftaya kadar takıma katılacak. Olumlu bir kamp dönemi geçirdik. Bu zaman değin çok realist olarak hem saha içini, ham saha dışını düzeltmek zorunda kaldık. Büyük camialara bu yakışır” dedi.

ZORLU FİKSTÜR BİZİ BEKLİYOR

Çok zorlu bir fikstür ile ikinci yarıya başlayacaklarını belirten Yücel İldiz, “Çok zorlu bir fikstür bizi bekliyor. Bu zorlu fikstürü iyi geçirmek bizim elimizde. Saha içi saha dışı ile elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Umuyorum bu hafta sonu maça yansır. Artık top sahada oyuncu arkadaşlarımız gereğini yapacaktır. Biz de onlara destek olacağız” dedi.

Genç futbolcuları tanıma fırsatı bulduklarını da ifade eden İldiz, “Gerek gençler içerisinde gerek kadro içerisinde bazı arkadaşlarımızın neler yapabileceğini gördük. Bu anlamda da çok faydalı bir kamp dönemi geçirdik. Bunu ilerleyen haftalarda göstereceğiz” diye konuştu. İstanbulspor enteresan bir takım olduğuna dikkat çeken Yücel İldiz “İstanbulspor enteresan bir takım. Bu ligin koşullarına göre mütevazi bir takım ama inanılmaz mücadele ediyorlar. Dirençli bir takım ile oynayacağız ama biz de Eskişehirsporuz. Bu saatten sonra hangi kadro ile çıkacağımız, hangi rakip ile oynayacağımız çok önemli değil. Kazanmak için oynayacağız. Bugünleri aşmak adına camia top yekûn birlik içinde olmalı. Kısa vadede öncelikle Eskişehirspor’u bu bulunduğu durumdan çıkarmak ondan sonra gerçek hedeflerine doğru koşturmak istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.