Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Yücel İldiz: İki hatada 2 gol yedik

15.08.2019
A+
A-

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Adana Demirspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak yaptıkları ufak hatalar sonucunda iki gol yediklerini söyledi. 
Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında evinde Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalan Eskişehirspor'da Teknik Direktör Yücel İldiz, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Her iki takım açısından da önemli bir maç olduğuna dikkat çeken İldiz, "İyi bir mücadele oldu. Mağlup duruma düştüğümüzde ve beraberlik golünde ufak hatalar yaptık. Bu da bizi üzdü. Verilen mücadeleden memnunum. Bu tür müsabakalarda konsantreyi kaybetmemek lazım. Yapılan iki hata bize 2 puana patladı. Çarşamba günü oynanacak maça iyi hazırlanarak, aynı hataları yapmamız lazım. Kalan müsabakalarda hangi takımın ligde kalacağı ve yukarı çıkacağı belli olmaz. Biz kendi cephemizden baktığımızda her maçtan puan almak istiyoruz. Lig daha çok su götürecek. Çok ciddi olmak gerekiyor. Biz de ciddiyetimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.