Site Rengi

DOLAR 32,5874
EURO 34,7793
ALTIN 2.506,64
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Yunus Emre Ödül Töreni’ne Büyük İlgi

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Sanayi Odası’nın (ESO) katkılarıyla Eskişehir Tanıtım Grubu (ETG) tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 6’ncısı düzenlenen Yunus Emre 2019 Ödül Töreni, yoğun bir katılımla Eskişehir’de gerçekleştirildi.  

ESO Binasında yapılan ödül töreni ilk kez Eskişehir’de gerçekleştirilirken Eskişehir’in önde gelen isimleri yoğun bir katılım gösterdi. Spordan siyasete birçok isim 6’ıncısı düzenlenen törende ödül aldı. Vali Özdemir Çakacak, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Harun Karacan, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, ESO Başkanı Celallettin Kesikbaş, Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ile Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı ödül alan isimlerden oldu. Ünlü iş adamları Can Kıraç ve İnan Kıraç ise törende onur ödülü aldı. Programda konuşan Vali Özdemir Çakacak, “Eğitimli insanıyla, ufku açık sanayicisiyle teknolojiyi inovasyonla birleştirmiş ve dünyayla rekabet eden sanayicisiyle, devletimizin devasa kamu yatırımlarıyla birlikte gerçekten Anadolu’nun parlayan yıldızı. Bizler Eskişehir’imizin yöneticileri olarak sayın milletvekillerimizle kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu olan odalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, yerel yönetimlerimizle kısacası ilimizin tüm dinamikleriyle birlikte Eskişehir’in bugün geldiği nokta iyi bir nokta ama biz bunu da yeterli görmüyoruz ve bu parlayan yıldız ileride daha da parlayacak. Eskişehir’imiz raylı sistemlerden havacılığa, imalat sanayiine açıkçası her sektörde adından övgüyle söz ettirecek bir şehir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.