Site Rengi

DOLAR 32,4881
EURO 34,5982
ALTIN 2.474,52
BIST 9.533,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 19°C

‘Yunuslarla Engelleri Aşalım’

15.08.2019
A+
A-

Pop şarkıcısı Nihan Akın ve engelli çocuk annesi Özlem Şentürk 1 Şubat'da Stuttgart'da gerçekleşecek olan "Yunuslarla Engelleri Aşalım" projesine hazırlanıyor.

1 Şubat'ta Stutgart Arslan Event'te gerçekleşecek olan Almanya'nın en kapsamlı yardım konserinden elde edilecek gelirle, 8 engelli çocukTürkiye'de Antalya'da yunus terapisi tedavisi görecek.

Konuyla ilgili sorulan "Neden böyle bir projeyi gerçekleştirmek istediniz" sorusuna, Özlem Şentürk "Benim için bu projenin anlamı çok büyük. Kendi kızımda görme engelli olduğu için. Almanya'da yaşayan engelli çocuklarımız ve ailelerimiz için ne türden bir yardım yapabilirim  diye düşündüm ve bu yönde araştırma yaptım. Bu araştırma sonucunda Türkiye de, Antalya da Yunus Terapi tedavi  merkezine rastladım. Bu terapi merkezinde  çok iyi sonuçlar elde edildiğini öğrendim. Benim gibi engelli çocukları olan ailelere destek amaçlı bu projeye giriştim. Önceki yıllarda bu tedavi merkezine  tedavi için  gönderdiğimiz çocuklardan çok güzel olumlu sonuçlar  alınca  bu olumlu gelişmeler beni daha  çok motive etti.  2019 yılında 1 Şubat da Stuttgart da gerçekleşecek olan, YUNUSLARLA ENGELLERİ AŞALIM projesinde beni destekleyen sanatçı Nihan Akın'a ve Eğlence & Proje Yönetim danışmanı Levent Süleyman Ağaoğlu'na teşekkür ederim. Bu insanlar hiç bir maddi beklenti  talep etmeden bu sosyal projede biz de varız dediler. Ayrıca bu yardım konserinde sahne alacak olan Dj Cengiz, Dj Emre Özmen ve Djane Seval Yılmaz'a, kemençe'de  Kenan Yılmaz'a, Emre Ayvaz & Sinan Yıldırım'a ve Arslan Event'e değerli katkılarından dolayı sonsuz  teşekkür ediyorum. Unutmayalım'ki  hepimiz birer engelli adayıyız!!!  Gelin çocuklarımıza ve ailelerimize yardım konserine katılarak destek ve umut olalım" dedi.

"Sosyal sorumluluk projeleri benim için en az müziğimi yapmak ve sahnede olmak kadar önemli" diyen Nihan Akın, "Kadına şiddete hayır ve engelli çocuklarımız için yer aldığım bu türden projeler bir sanatçı olarak manevi tarafımı çok besliyor. 1 Şubat’ta gerçekleşecek olan Stuttgart konserimizde 8 engelli çocuğumuz  için toplanan gelirle Antalya Yunus terapi merkezinde tedavi başlatılacak. Bu gecede yer alıyor olmak, hem misafirlere güzel anlar yaşatıp hem de toplanacak gelirle güzel bir hayıra vesile olmak işimin en güzel yanı diye düşünüyorum. Tabi'ki bu gecenin mimarı Özlem hanıma ve katılacak dj arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunmak isterim. İyi ki varlar ve iyi ki böyle hayırlı bir işe el attılar." dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.