Site Rengi

DOLAR 32,3658
EURO 34,9484
ALTIN 2.325,25
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Zeynep Şeyma Turhan Türkiye Şampiyonu

15.08.2019
A+
A-

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan Gençler Türkiye Şampiyonası Antalya’da devam ediyor. Eskişehir’i Türkiye şampiyonasında temsil eden Kamer Gençlikspor Kulübü madalyaları da toplamaya başladı.

Ülkemizin gururu Milli sporcularımız Zeynep Şeyma Turhan ve Dilara Kartal geçtiğimiz yıl Ay Yıldızlı formayla Mısır’da yapılan Yıldızlar Dünya Şampiyonası’nda ülkemiz adına ter dökmüş Dilara Kartal Dünya ikincisi, Zeynep Şeyma Turhan da Dünya beşincisi olmuştu.

Her iki sporcumuz bu sene Gençler kategorisinde ter dökerken, bugün yapılan müsabakalarda yine Eskişehir’in gururu olmayı başardılar.  Antalya’da devam etmekte olan Gençler Türkiye Şampiyonasında 52 kiloda tatamiye çıkan Zeynep Şeyma Turhan Türkiye şampiyonu olarak yine Eskişehir’in gururu olmayı başardı. 55 kiloda mücadele veren Dilara Kartal da finalde kaybederek Türkiye ikincisi oldu.

Milli Takımın ve Kamer Gençlikspor Kulübü’nün başarılı Antrenörü Abdullah Turhan yaptığı açıklamada madalyalara 2018 yılında da ambargo koymaya başladıklarını söyleyerek “Geçtiğimiz 2017 yılının Ağustos ayında benim da Milli Takım antrenörü olarak görev yaptığım Dünya Şampiyonasında sporcularımız bir Dünya ikinciliği bir de Dünya beşinciliği elde etmişti. Aynı sporcularımız bu yıl Gençler kategorisinde mücadele vermeye başladılar ve ilk kez Gençler kategorisinde yer almalarına rağmen bizleri utandırmadılar. Zeynep Şeyma Türkiye şampiyonu, Dilara Kartal da Türkiye ikincisi olarak yine göğsümüzü kabarttı. Biz icraatlarımızı sahada yaparak herkese gerekli cevapları vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da çok çalışarak aynı hedeflere yürümeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.