Site Rengi

DOLAR 32,3675
EURO 34,9594
ALTIN 2.325,20
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

SAĞLIK ALANINDA ESKİŞEHİR E YENİ YATIRIMLAR

SAĞLIK ALANINDA ESKİŞEHİR E YENİ YATIRIMLAR
06.10.2022
A+
A-

Şehrimiz Sağlık Alanında yeni hizmet binalarına kavuşuyor Kamu İhale Kurumu sayfasından edinilen bilgilere göre, Sağlık Müdürlüğü bir çok yapım ihalesi için, ilanlar yayınlanmaya başlandı. Kamu İhale Kurumu sayfasında ihale tarihi yayınlanan Sağlık Yatırımları 2023 yılından itibaren Eskişehir’ lilerin hizmetine açılacağı bildirildi.

Eskişehir’de özellikle birinci basamak sağlık hizmetlerinde yeni binalarda hizmet verilecek olması Eskişehir halkını sevindirdi.

Şehir Merkezinde 30 yataklı Amatem (Alkol Bağımlılığı Tedavi Merkezi), Şirintepe Sağlıklı Hayat Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi, Şarhöyük Sağlıklı Hayat Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi, Han Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi, Seyitgazi Kırka Entegre Sağlık Merkezinin yapım ihalelerine çıkıldı.

Kamu İhale Kurumunun İlan metinlerinden anlaşıldığı kadarıyla ihaleler bütün isteklilerin teklif verebileceği şekilde Açık İhale usulüyle ve tamamen internet ortamında E-İhale sistemiyle yapılacak ve İhaleleri alan firmalara Hakediş tarihlerinde enflasyona uygun fiyat farkları da verileceği bildirildi. Bu kadar çok sayıda yapım işi ihalesine çıkılması Eskişehir ve ilçelerinde sevinçle karşılandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.