Site Rengi

DOLAR 32,4652
EURO 34,8281
ALTIN 2.452,43
BIST 9.891,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

2000 İşçi Bir Günlük Kazançlarını Mehmetçik’e Bağışladı

15.08.2019
A+
A-

İşçiler, bir günlük yevmiyelerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.
Çelikler Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kütahya Seyitömer, Tunçbilek ve Orhaneli termik santrallerinde çalışan 2 bin işçi, bir günlük yevmiyelerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Türkiye Elektirik, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Kütahya Şubesi tarafından organize edilen kampanyayla ilgili açıklama yapan (TES-İŞ) Kütahya Şube Başkanı Eşref Erden, "Bugün 1 günlük çalışmamızı Afrin’de mücadele veren Mehmetçikler için Mehmetçik Vakfına bağışlıyoruz. Çelikler Holding Seyitömer termik santrali, Tunçbilek termik santrali ve Orhaneli termik santralinde çalışan 2 bin işçimizle birlikte bugün Mehmetçikler için çalıştık. Gerekirse tüm çalışanlarımız ile birlikte Afrin’de varız diyoruz ve görev bekliyoruz. Askerimize başarılar diliyorum Allah ordumuza zeval vermesin” diye konuştu.
Devletin her zaman yanında olduklarını söyleyen ve kampanyanın örnek olması temennisinde bulunan Çelikler Holding Seyitömer termik santralleri Genel Müdürü Süleyman Memiş ise kampanyanın örnek olması temennisinde bulunarak şunları kaydetti: “TES-İŞ şube başlattığı bu harekete şirketimiz Çelikler termik santralleri olarak bizde destekliyoruz. Bu kampanya Türkiye yapılacak olan diğer kampanyalara da vesile olur. Hem çalışanlarımızın hemde ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olur. Allah kahraman Mehmetçiklerimizi korusun.”

Çalışanlar ise Afrin’de mücadele eden kahraman Mehmetçiklerin her zaman yanlarında olduklarını ve gerekirse kendilerinin de gönüllü birer asker olabileceklerini söylediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.