Site Rengi

DOLAR 32,5167
EURO 34,8858
ALTIN 2.451,84
BIST 9.885,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Kaya Çalışmalarına Doğduğu Yerden Başladı

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili aday adayı Fethi Fahri Kaya, 24 Haziran seçimleri için çalışmalara doğduğu yer olan Seyitgazi’den başladı. 

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde yaşayan anne ve babasının hayır duasını alarak çalışmalara başlayan Kaya, daha sonra Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve AK Parti İlçe Başkanı Zekai Tunç’u ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Doğup büyüdüğüm bu şehre vefa göstermek için aday olduğunu ifade eden Fethi Fahri Kaya: “Doğup büyüdüğüm bu şehre vefa göstermek, hayırlı hizmetlerde bulunmak için bu göreve talip oldum. Bundan sonra gece gündüz demeden çalışmalarımızı şehrimiz için, insanımız için, milletimiz için sürdüreceğiz. Daha yapılacak çok iş var biz bunların hepsine talibiz” dedi. 

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” prensibiyle hareket ettiklerini belirten Kaya, şunları kaydetti: “Milletimizin huzur ve refahının artması, her şeyin millet odaklı olması en önemli yol haritalarımız, bu noktadan hareketle çalışmalarımızı sürdürüyoruz bundan sonra da sürdüreceğiz. Üzerimize düşen ne varsa o gayreti göstereceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmayacağız. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki bu davaya artı değer katmak adına gayret etmemiz gerekiyor. Biz bu gayreti en üst seviyede göstereceğiz.”

""

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.