Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

‘AK Parti Her Adayın Başvurusunu Kabul Etmeyecek’ Süha Muzaffer Yazdı

15.08.2019
A+
A-

 

"Yerel seçim takvimi artık iyiden iyiye başladı. CHP’de süreç zaten başladı ve hatta sonlanmak üzere… Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel Belediye Meclis üyesi adayı olabilmek için görevinden istifa etti Muhtemel beklentisi CHP’li bir belediyede Başkan Yardımcısı olabilmek. İl ve ilçe yönetimlerinden de birkaç istifa oldu. Yerel seçimlerde aday olabilmek için MHP İttifak sürecini takip ediyor. En belirgin aday 2014’te Tepebaşı Belediye Başkan adayı Murat Sanlar aynı bölgeden yeniden aday adayı oldu. Kadir Bıyık’tan da ufak da olsa sinyaller geliyor. Odunpazarı ve Büyükşehir için henüz ses yok. Dediğim gibi Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur ittifakının devamı ve şekline göre tavır belirleyecek. (…) "

Yazarımız Süha Muzaffer'in "AK Parti Her Adayın Başvurusunu Kabul Etmeyecek" yazısı yayında. Siyasi partilerin yerel seçim süreçlerinden bahseden yazarımız Süha Muzaffer, son olarak da AK Parti'nin seçim sürecinde aday adaylık başvurusunda bulunanlara yönelik yanıtını ve partinin muhtemel aday adaylarını konu edinmiş. Her yazısı gündem oluşturan Süha Muzaffer'in "AK Parti Her Adayın Başvurusunu Kabul Etmeyecek"  başlıklı yazısını okumak için tıklayınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.