Site Rengi

DOLAR 32,4447
EURO 34,7522
ALTIN 2.435,69
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

‘AK Parti Neden Kaybetti, Büyükerşen Nasıl Kazandı?’ Süha Muzaffer Yazdı

15.08.2019
A+
A-

" (…) Trafik çilesi ile ilgili tek bir satır savunmasını göremediniz ama 'pazarda domates, biber, patlıcan çok pahalı' diye yakındı.
'20 yılda bir tek bulvar ana alter yapamadım' demedi ama 'termik santral büyük tehlike, yanıyor bu şehir' diye feryat etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak tüm spor branşlarında bir tek takımımız yok, hatta ferdi spor dalında sponsor olduğu bir tek sporcu yok ama milli yüzücü iki kolu da olmayan Sümeyye Boyacı'ya herkesten önce o sahiplenerek, hiçbir katkısı yokken makamına getirtip madalya ile ilk pozu o verdi. (…) "

Yazarımız Süha Muzaffer "AK Parti Neden Kaybetti, Büyükerşen Nasıl Kazandı?" yazısında yerel seçimlerde AK Parti'nin ve AK Parti adaylarının kaybetmesi ile ilgili ve Büyükerşen'in kazanması ile ilgili kendi penceresinden sebebleri ve olguları ele alıyor. Her yazısıyla gündemi belirleyen Süha Muzaffer'in "AK Parti Neden Kaybetti, Büyükerşen Nasıl Kazandı?" başlıklı yazısını okumak için tıklayınız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.