Site Rengi

DOLAR 32,5282
EURO 34,8785
ALTIN 2.435,87
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

AK Parti’den ESGİAD’a Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

AK Parti İl Başkanı Murat Özcan ve Milletvekili Adayları Dündar Ünlü ile Serhat Tunç Eskişehir Genç İş Adamları Derneği ESGİAD’ı ziyaret etti. 
Seçim çalışmaları kapsamında ESGİAD Başkanı Ulaş Entok ve yönetimi ile bir araya gelen adaylar 24 Haziran seçimlerinin ardından gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi vererek, iş insanlarının seçime dair beklenti ve görüşlerini dinlediler. 
ESGİAD üyeleri adaylara; Eskişehir ve iş dünyasına dair belirledikleri eksik ve çözüm önerilerini sundu. ESGİAD Başkanı Ulaş Entok:
"Ziyaretten büyük mutluluk duyduk, biz siyasetin şehrimiz adına birleştirici ve hatta hedefe yönelik çabalayan iş insanlarını destekleyici bir şiar ile hareket etmesini, şehir ve ülke hedeflerini yakalamak için gerekli teşviklerin seçimden sonra acilen gündeme getirilmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Adayı Dündar Ünlü ise: "ESGİAD ile yıllardır birçok dönemde bir araya geldik. Bizim için gönül bağımızın güçlü olduğu ve yorgunluklarımızı gençlerle birlikte unuttuğumuz bir yer burası. Sizlerin ve Eskişehir’in beklentilerini çok iyi biliyorum. Çözüm beklediğiniz konuları da yakinen takip ediyorum. Bazı konular uzun zamandır şehrin gündeminde nasip ise 24 Haziran sürecinden sonra bunları yeniden ele alacağız ve çözümü için çaba harcayacağız. Sizlerle de sık sık her fırsatta bir araya gelecek ve şehri ilgilendiren meseleler için görüş alışverişinde bulunacağız. Arkadaşlarımla birlikte bizleri konuk ettiğiniz çok teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.