Site Rengi

DOLAR 32,5767
EURO 34,9899
ALTIN 2.462,54
BIST 9.892,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 20°C

AK Parti’den Vefa Yemeği

15.08.2019
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir İl Başkanlığı'nın 4 yıldan bu yana sürdürülegelen vefa yemeği her yıl Ramazan Ayı’nda iftar programıyla yapılıyordu. Bu yıl 24 Haziran Seçimleri öncesine denk gelmesi daha farklı anlam  ive öncelikle yapıldı.  Şehr-i Davet Düğün Salonu'nda yapılan İftar ve Vefa Yemeği  Kur‘an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Ezandan sonra İl başkanı vekili Murat Özcan'ın açılış konuşmasının ardından sırayla yedi milletvekili adayı söz aldı. Konuşmalarda ana vurgu partinin kuruluşundan bugüne başarısının en büyük sırrının vefa  muessesi olduğu ve 24 Haziran seçimlerinin önemi ve çalışma metodlari  konuşuldu.

Çok sayıda partilinin, siyasinin, il ve ilçe başkanlarının, eski parti başkanlarının ve basın mensuplarının katıldığı yemek programında AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Nabi Avcı da bulundu. Avcı, yemekte yaptığı konuşmasında Eskişehir il yönetimine, eski ve yeni parti başkanlarına ve organize eden tüm yetkililere teşekkür ettiğini belirterek, 24 Haziran'da ellerinden gelen gayreti neticelendireceklerini söyledi. Bizler neticeden değil, gayretten sorumluyuz diyen Avcı, "İnşallah hem Türkiye için hem Eskişehir için hayırlara vesile olacak bir netice ile bu imtihanı geçelim inşallah. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum." diye konuştu. 

Kimler katıldı?

AK Parti nin 4. Vefa Yemeğine eski milletvekilleri Fahri Keskin, Nedim Öztürk, Salih Koca ve Ülker Can, Odunpazari Eski Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Tepebaşı Eski Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu, Eski il başkanları Osman Yüksel,  Murat Canözer, Süleyman Reyhan, kurucu merkez ilçe başkanı Hasan Tuç, Tepebaşı Eski İlçe Başkanı Ahmet Sivri, mevcud ilçe belediye başkanları, 27. dönem milletvekili aday adayları, tüm dönemlerde görev almış il yönetim kurulları, ilçe yönetim kurulları, gençlik ve kadın kollar, yönetim kurullarının üyeleri ve il belediye ve il genel meclisi eski üyeleri katıldı. 

Büyük bir kaynaşma ve dayanışma atmosferinde geçen Vefa Yemeği öncesi Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan tüm masaları tek tek dolaşarak eski yöneticilerle hasreşt giderdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.