Site Rengi

DOLAR 32,4488
EURO 34,7445
ALTIN 2.436,93
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Anadolu Üniversitesi Engelsiz Yaşam Fuarında Yer Aldı

15.08.2019
A+
A-

Engelsiz AÖF ile engelleri kaldıran ve engelli bireylere eğitimde fırsat eşitliği sağlayan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, bu yıl 11’incisi düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarına katıldı.  

Ulusal ve uluslararası ölçekte engellilere özel ürün, teknoloji ya da hizmet sunan kuruluşların tek çatı altında toplandığı Engelsiz Yaşam Fuarı, konuyla ilgili sivil toplum kuruluşlarının da katkılarıyla güçlü bir kamuoyu oluşturarak engelliler adına çözüm üretilmesine katkıda bulunuyor. Bu sene de 29 Kasım-2 Aralık tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı’na katılan Anadolu Üniversitesi İstanbul Tanıtım Ofisi personeli de katılım göstererek engellilere yönelik hazırlanan tanıtım malzemeleri dağıtıldı. İlgililere bilgiler de veren yetkililer, katılımcılara ve bu alanda çalışan sivil toplum kuruluşlarına ve kurumlara Engelsiz AÖF sayfası, engelli öğrencilere sunulan hizmetler ile örgün ve uzaktan öğretimle öğrenim hizmeti verilen bölümler tanıtıldı. Program süresince farklı etkinlikler için davetler de alınırken çeşitli iş birliği görüşmeleri ve konuya ilişkin açılımlar sağlandı. Fuarda Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi standı yaklaşık 300 kişi tarafından ziyaret edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.