Site Rengi

DOLAR 32,4666
EURO 34,7738
ALTIN 2.441,31
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

AÖF Öğrencileri Dikkat, Ders Programları Güncellendi

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde birçok bölümün ders programı yenilendi.  
Açıköğretim Sistemi’nde yer alan 17 lisans ve 12 önlisans programında yaklaşık 300 ders değişikliği yapıldı. Programlardaki güncellemeler bazı derslerin döneminin değişmesi, kaldırılması ya da yeni ders olarak eklenmesi şeklinde yapıldı.

Açıköğretim Fakültesinden yapılan açıklamaya göre, bu değişikliklerle Açıköğretim Sistemi öğrencilerinin, alanıyla ilgili olan ve güncel konuları içeren dersleri alarak akademik yeterliğini daha da artırmak amaçlandığı ifade edildi. Ayrıca yapılan bu ders değişikliklerinin yanı sıra birçok dersin içeriği ve e-öğrenme malzemelerinin de güncellendiği belirtildi. Açıklamada öğrencilerin sadece yeni derslerde değil tüm derslerde en güncel bilgiye ulaşabilecekleri vurgulandı. 
Açıklamada, “Ders değişiklikleri sadece yeni kayıt yaptıracak öğrencileri değil sistemde daha önce yer alan tüm kayıt yeniletecek öğrencileri de kapsamaktadır. Buna göre kayıt yeniletecek öğrenciler yeni ders listelerine göre ders seçebilecek. 2018-2019 Öğretim Yılı Güz döneminde 24 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında kaydını yeniletecek öğrencilerin, aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinde yer alan yeni ders listesine göre ders seçimlerini yapmaları gerekecek. Kayıt yeniletecek öğrencilerin kendi programlarında ders değişikliklerini incelemeleri yararlarına olacaktır” ifadelerine yer verildi.

Yapılan güncellemelerin https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim internet adresindeki 2018-2019 Öğretim Yılı Ders İntibak Tablosundan görülebileceği kaydedildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.