Site Rengi

DOLAR 32,4372
EURO 34,7377
ALTIN 2.438,22
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Başkan Ataç Şehit Anneleriyle Buluştu

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri ve gazi yakınları ile kahvaltıda buluştu. 
Düzenlenen etkinliğe Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin, Eskişehir Muharip Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Ekrem Durusu ve çok sayıda şehit annesi ile gazi yakını anneleri katıldı. 

"Ömrümün sonuna kadar sizler nerede iseniz ben orada olacağım" 
Etkinlikte bir konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, tüm annelerin Anneler Günü'nü tebrik etti. Başkan Ataç, "Eğer sizlerin yavruları, eşleri olmasaydı biz bugün buralarda bu toplantıyı yapamazdık. Sizler için uzun ömürler diliyorum, sağlıklar diliyorum. Her yerde ifade ettiğim gibi Anneler Günü bir gün olmaz. Bu ülkenin kahrını çeken siz annelersiniz. Biz Eskişehir’de sizleri ne kadar mutlu tutarsak, huzurlu tutarsak, aynı derecede vicdanımız rahat eder. Hakkınızı hiçbir zaman ödeyemeyiz. Ömrümün sonuna kadar sizler nerede iseniz orada olacağım. Bu güzellikler hep devam etsin diliyorum. 24 Haziran’da da ülkemizin önü açılsın. Yolu açılsın. Aydınlık, güzel günler gelsin. Şehitlerimizin haberleri gelmesin, insanlarımız ölmesin. Bu yurt Atatürk’ün bıraktığı bir yurt. İnanıyorum 24 Haziran’dan sonra Türkiye normalleşecek, daha iyi günlerimiz olacak. Yolunuz açık olsun güzel annelerimiz" ifadelerini kullandı. 

"Dostluk, kardeşlik ve barış içinde hep birlikte yaşayalım" 
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise yaptığı konuşmada, "Senede birkaç kez bizleri bir araya getiren Başkan Ataç’a teşekkür etmek istiyorum. Bu buluşmaya annemi de getirdim. Hem onun hem sizlerin ellerinizden öpüyorum. Hakkınız ödenmez. Şehit ailelerimizin, gazilerimizin onların yakınlarının her türlü sorunu siyasetin üstündedir. Bu ülkede birinci en öncelikli ve en kutsal aileler sizlersiniz. Bizim için bundan sonra da sonsuza kadar böyle olmaya devam edecek. İnşallah Türkiyemizde kardeşlik, huzur, dostluk ve beraberlik hakim olur. Eskişehir Türkiye’ye örnek olur. Dostluk, kardeşlik ve barış içinde hep birlikte yaşayalım" dedi. 

"Dünyanın en en güzel anneleri şehit anneleridir" 
Kahvaltı buluşmasında son olarak konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin ise şu ifadeleri kullandı: 
"Dünyanın en güzel anneleri benim annelerim. Çünkü onlar şehit anneleri. Onlar, evlatlarını yetiştirip asker ocağına göndermiş ve şehit vermiş annelerdir. Onlar aynı yastığa baş koyduğu eşlerini kaybeden şehit eşleri ve annelerdir. Ayrıca Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a ve ekibine bu özel günde bizleri hatırladığı için çok teşekkür ediyorum."

Öte yandan, düzenlenen etkinlikte annelere gül dağıtılırken, program toplu çekilen fotoğraf ile sona erdi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.