Site Rengi

DOLAR 32,4438
EURO 34,7690
ALTIN 2.441,91
BIST 9.942,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Başkan Ataç, TEBEV Alan Vatandaşları Ziyaret Etti

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri (TEBEV) kapsamında evde bakım hizmeti verilen vatandaşlara ziyaretlerini sürdürüyor.  

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, TEBEV bünyesinde evde bakım hizmetinden yararlanan ve Şirintepe Mahallesi’nde ikamet eden 78 yaşındaki Firdevs Semiz’i ziyaret ederek sohbet etti. Semiz’in sağlık durumu hakkında bilgiler de alan Başkan Ataç, “Yaşça büyüğümüz olan vatandaşlarımızın rahatını sağlamak, sağlığını kontrol altında tutmak çok önemli. Belediye olarak her zaman onların yanlarındayız. Firdevs teyzemiz de ziyaretimizden çok memnun oldu. Onların yüzlerinin gülmesi bizleri de çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu. 
Verilen hizmetlerden son derece memnun olduklarını belirten Firdevs Semiz de yalnız olmadıklarını bilmenin mutluluğunu kendilerine yaşattığı için Başkan Ataç’a teşekkür etti. 
TEBEV, ‘Sürekli sağlık hizmeti’ anlayışı ile 3 kurum hekimi, 2 hemşire, 1 sosyolog, 1 psikolog, 2 sosyal işler personeli, 7 temizlik personeli ile 320 68 68 numaralı telefondan bir dost eli kadar yakın olan hizmetten yararlanabilme imkanı sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.