Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 19°C

BEBKA’nın 2018 yılı mali destek programları tanıtıldı

15.08.2019
A+
A-

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)’nın, 2018 yılı mali destek programları Bilecik’te yapılan toplantı ile tanıtıldı.
Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında Bilecik Valiliği’nde gerçekleşen toplantıya, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim katıldı.
Toplantıda açılış konuşması yapan Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, BEBKA’nın Bilecik ile ilgili mali destekte bulunanları kamuoyuyla paylaşmak üzere bir araya geldiklerini belirtti. Büyükakın, “Vaktimiz iyice daraldı buradan sonra TSO’ da bir toplantımız daha var. Oraya yetişmek için ve tekrardan kaçınmak için soru cevaba fırsat kalsın diye direk sunumla başlayalım. Ondan sonra zaman kalırsa yine soru cevap şeklinde devam ederiz. Burada kritik şey şu arkadaşlar. Toplamda 16 milyon kaynak halinde projeler var. Bilecik’ten ne kadar çok proje çıkarsa Bilecik bu kaynaklardan o kadar çok faydalanmış olacak. Dolayısıyla sizin aracılığınızla önümüzdeki Salı günü yapılacak toplantı ne kadar iyi duyurulursa, bunun önemi ne kadar fark ettirilirse, üniversitemizin BEBKA’nın çalışmalarıyla da bu desteği sağlamaya çalışacağız. Sizlerden beklentimiz bu konuda farkındalığın arttırılması” dedi.
Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’ın konuşmasının ardından BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim tarafından konuyla ilgili slayt gösterisi yapılmasıyla toplantı sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.