Site Rengi

DOLAR 32,5592
EURO 34,9748
ALTIN 2.448,66
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Bilge’den İlçelerdeki Sağlık Kuruluşlarına Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ilçelerdeki sağlık kuruluşlarını ziyaret edip inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.  
Doç. Dr. Uğur Bilge, Çifteler, Sivrihisar, Alpu Devlet Hastanesi Beylikova, Mihalıççık ilçelerindeki sağlık kuruluşlarına ayrı ayrı ziyaretler gerçekleştirip tetkiklerde bulundu. Bilge, ilçe ziyaretlerinde Aile Sağlığı Merkezleri, Toplum Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri’ni inceleyerek idarecilerden bilgiler aldı ve sağlık personeliyle bir araya gelip çalışanların istek ve önerilerini de dinledi. İlçelerdeki hizmet binalarının fiziki şartlarına da dikkat eden Bilge, Alpu İlçe Devlet Hastanesi’ndeki bir poliklinikte hasta muayenesi de yaparak gittiği sağlık kuruluşlarında serviste tedavi gören hastaları da ziyaret etti. 
İl Müdürü Bilge ayrıca Evde Sağlık Hizmetleri’nden yararlanan hastaların evlerine ilçe hastane idarecileriyle birlikte ziyarette de bulunarak yapılan çalışmaları yerinde gördü. Hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenen Uğur Bilge, ilçelerde verilen sağlık hizmetleri hakkında memnuniyetlerini sorarak istek ve önerilerini de dinledi. İlçe ziyaretlerinde Bilge’ye, Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Melek Zeytin ve Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet Mamur eşlik ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.