Site Rengi

DOLAR 32,4666
EURO 34,7738
ALTIN 2.441,31
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Bir Kitap Getirene Bir Bilet

15.08.2019
A+
A-

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bozüyük Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında başlattığı “Bir Kitap Getirene Bir Bilet” uygulaması yoğun ilgi gördü. 
Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde “Bir Kitap Getirene Bir Bilet” kampanyası başlatıldı. Kampanya 6 Aralık 2018 Perşembe sabahı verilmeye başlayan “Kaç Baba Kaç” adlı oyunun ücretsiz biletleri ile başlarken 8 Aralık 2018 Cumartesi günü sahnelenecek olan Marko Paşa Müzikali’nin biletleri ile devam etti. Ücretsiz tiyatro biletini almak için Metristepe Kültür Merkezi’ne gelen tiyatro severler yanlarında getirdikleri kitaplarını bağışlayarak biletlerini aldı. Yetişkin oyunlarına yönelik olarak düzenlenen bu kampanya ile toplanacak kitaplar ise ihtiyacı olan okulların kütüphanelerine bağışlanacak. 
Kitap bağışını yaptıktan sonra ücretsiz tiyatro biletini alan tiyatro severler kampanyanın güzel bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirterek, “Evlerimizde kıyıda köşede unutulmuş, atıl durumda bulunan kitaplar bu kampanya sayesinde tekrar değerlenecek ve ihtiyacı olan çocuklarımıza ulaşacak. Bizlerde bu sayede çocuklarımızın eğitimine bir nebze de olsa katkı sağlamış olacağız” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.