Site Rengi

DOLAR 32,4432
EURO 34,7490
ALTIN 2.439,32
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Çalışkan: ‘Siyasi Algı Operasyonu Yapılıyor’

15.08.2019
A+
A-

Çalışkan: 'Siyasi Algı Operasyonu Yapılıyor'

 

AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan dün gece A Haber'in Canlı Yayın konuğu oldu. Geçtiğimiz günlerde Eskişehir'de konteynır içinden yemek topladığını iddia eden ve bunu fotoğraflayarak televizyon karşısında açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarını yalanlayan Çalışkan, şu açıklamalarda bulundu.

 

"Öncelikle ben bunu Eskişehir açısından da değerlendirmeyi çok uygun buluyorum. Bizim adaylarımız son dönemde çok başarılı çalışmalar öncesinde çok başarılı belediyecilik hizmeti gerçekleştirdiği için önümüzdeki süreçte sayın cumhurbaşkanımızın adaylarımızın üzerinden tamamen algı üretmek adına yapılan bir haberdir bu. Ancak burada bu resmi göstererek burada bunu anlatmak değil, her şeyden sorumlu olan belediyelerimizin gel bakalım senin ne derdin var biz sana nasıl yardımcı olabiliriz diyerek bir çözüm üretmek olmalıydı. Siz sadece bunu haber yapmak suretiyle bir siyasi malzeme olarak kullanmaya çalışırsanız Türkiye’nin tamamına olumsuz örnek olursunuz ki Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi hem bugün hem de bunun devamında yapıyorlar. Ayrıca Aysun Demir hanımefendi hiçbir ekonomik sıkıntısı olmayan kendisine ilişkin mülkleri olan aynı zamanda iyi bir hayvansever. Hayvanlara fayda sağlamak adına onlara atılmış olan ekmek çöp ve yiyecek maddelerden fayda sağlamaya çalışan biri. Siyasi bir algı oluşturmak adına yapılan bu eylemi biz kınıyoruz. Sayın Aysun Demir’in hem kendi şahsında hem de ailesinde tamamen olumsuz kendisinin çöplerden yiyecek toplayan bir aile algısı oluşturmak bu aileyi ciddi anlamda şehrin gözünde rencide etmek anlamına geliyor. Kendisinin Üniversitede okuyan evlatları da var. Bu anlamda kimse kendisini onu yerine koymak istemez. Bunu siyasi malzeme yapan parti CHP, bu haberi servis edip sosyal medyada yaymayı ona hizmet edip çözüm üretseydi, bu her şeyden önce hem toplumumuza hem de sayın Aysun Demir hanımefendiye çok büyük saygısızlık nezaketsizlik."

 

"Kılıçdaroğlu'na Yakışmadı"

 

"Toplumda sosyal statüsü olan her birey hangi noktada olursa olsun öncelikle toplumdaki saygınlığının devamlılığını arzular. Burada yapılan şey, hem Aysun hanıma hem de o mahalle yaşayanların tamamına yapılmış bir saygısızlık. Çünkü Aysun Hanımın o mahallede hem kendisinin hem de çocuklarının geleceğe bakma arzusu var. Kendisinin ekonomik yapısı ile bir sıkıntısı yok. yaptığı şey çok güzel de bir şey. Sokak hayvanlarına soğuk havada katkı sağlamayı hedefliyor. Hal böyle olunca son dönemdeki siyasi olaylara malzeme etmek sayın Kılıçdaroğluna ve partisine hiç yakışmadı. Bundan sonraki süreçte özellikle sosyal medya hesaplarında yayanlar, bırakın özür dilemeyi ve gönül almayı hala sosyal medya hesaplarından bu haberi çekmediler. bu hepimiz için üzüntü verici. Ben hem haber yapan gazetesini hem de bunun yayılmasına sebep veren belediyenin özel kalemini de bu anlamda kınıyorum. Belediyeye düşen biz size nasıl katkı sağlarız, biz bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdik deyip, aileye halini hatrını sorup çözüm üretmek ve gönül belediyeciliği yapmak gerekiyor."

 

"Siyasi Algıları Başarısızlıkla Sonuçlanacak"

 

"Bunu bizim Odunpazarı Belediye Başkan Adayımız Sayın Volkan Doğan yaptı. Kendisini ziyaret etti ve biz bugün de devamında da hemşehrilerimizin gönlüne girmeye devam edecek.

Siyasi algı önümüzdeki yaklaşan seçimlerde kesinlikle başarısızlıkla sonuçlanacak ki şehrimizde Cumhur İttifakından dolayı gelinen başarılı nokta hem Eskişehir’de hem de ülke gündeminde algı oluşturulmak için kullanıldı.

Bu şehirde zaten belediyecilik anlamında da bugüne kadar hep algı üzerinden hareket edildi. Şehrimizde görsellik anlamında öne çıkartılan yerleri olabilir ama bu şehir de bizler yaşıyoruz. Bu şehrin kenar mahallelerinin tamamına belediye hizmetlerinin getirilmesi anlamında çok ciddi sıkıntıları var. Artık konteynır mı kaldı. konteynırların hepsi yer altına alınan sıhhatli bir hale getirildi. Yapmanız gereken belediyeciliği en düzeyde yapmak. Hanımefendiyi rencide etmek ve siyasi malzeme kalmak hevesiniz hiçbir zaman olmamalı. İnşallah biz Odunpazarı Belediyesi’ni aldığımız zaman ne sokak ortasına konteynırlar ne de hatrı sorulmayan hiçbir vatandaşımız kalmayacak. "

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.