Site Rengi

DOLAR 32,4374
EURO 34,8362
ALTIN 2.447,29
BIST 9.885,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Çocuklar Su Sporları Merkezi’ni gezdi

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri’nde çeşitli dallarda düzenlenen eğitimlere katılan çocuklar, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’ni ziyaret ettiler. 
Tepebaşı Belediyesi'nin uluslararası Leed Sertifikalı yeşil bina özelliğine sahip Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi Su Sporları Merkezi, engelli ve çocuk dostu bir tesis olarak ekibi ile su sporlarını ulaşılmaz olmaktan çıkarıyor. Bu kapsamda Fevzi Çakmak ve Gazi Mustafa Kemal Paşa belde evlerinde çeşitli dallarda atölye çalışmalarına katılan çocuklar, velileriyle birlikte, “Tepebaşı’nda yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak.” sloganıyla hizmet veren su sporları merkezini gezdiler ve tesis hakkında bilgiler aldılar.
Çocuklara eşlik eden yetkililer; “Yeşil Bina özelliğe sahip tesisimiz açıldığı günden bu yana Eskişehirlilere hizmet ediyor. Tesisimizdeki kurslara olan ilgi her gün çoğalarak artıyor. Belde evlerinden eğitim alan çocuklarımızın tesisi yakından görmesini istiyoruz. Onlara burada bulunan 3 havuzumuz hakkında bilgiler vererek tesisi gezdiriyoruz. Hayatlarında hiç yüzmeyen çocuklarımızın yüzmeyi öğrenmesini çok istiyoruz. Bu tür bilgilendirme gezilerimiz devam edecek” ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.