Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Doç. Dr. Karacasu, ‘Profesörlük’ Ünvanı Aldı ve Ataması Yapıldı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde Öğretim Üyesi olan Doç Dr. Murat Karacasu; ‘Profesörlük’ ünvanı aldı ve ataması yapıldı. 
Prof. Dr. Murat Karacasu, ESOGÜ’nde Öğretim Üyesi olarak görevini sürdürecek. Karacasu; 2003 yılından beri, ESOGÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümünde Öğretim Üyesi ve Ulaştırma Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapıyor. Prof. Dr. Murat Karacasu; 1994 yılında ESOGÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 2003 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, Ulaştırma Anabilim Dalında doktorasını tamamladı. Ulaştırma alanında yurt içi ve yurt dışında birçok konferans ve seminerlere katıldı. Onlarca Tübitak proje, kitap, makale ve yayınları bulunan Prof. Dr. Murat Karacasu; ‘Profesörlük’ ünvanı ve ataması’ ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’25 yıllık akademik yaşam sonrası Allah’ a şükürler olsun ki, ‘Profesör’ ünvanı almış bulunmaktayım. Yurt içi ve yurt dışında onlarca bildiri, makale, kitap ve konferanslar sığdırabildiğim bu yolda, artık son aşamadır. Akademik yaşamda, en son nokta olan bu ünvana sahip olmak, gerçekten gurur verici oldu’’ dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.