Site Rengi

DOLAR 32,4317
EURO 34,7477
ALTIN 2.441,58
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Doğan’dan ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

15.08.2019
A+
A-

Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Hacı Bektaş-ı Veli Dernek Başkanı Cafer Onası ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Doğan, yönetim kurulu üyeleri Gökhan Yıldırım, Tülay Karataş ve Olcay Karaca ile yapılan seçim sonrası Hacı Bektaş-ı Veli Dernek başkanlığı görevini üstlenen Cafer Onası ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Doğan; 'Hacı Bektaş-ı Veli Derneğimiz ile daha iyi bir iletişim biçimi ortaya koyarak bundan sonra beni yönetim kurulu üyelerinizin artı biri olarak görebilirsiniz.” dedi. İlçe Başkanı Volkan Doğan sözlerine, “Bütün Can'larımıza hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur, haklarınızı ve hukuklarınızı korumak ise en öncelikli görevlerimiz arasında olacaktır.” diye devam etti. Sonrasında Başkan Doğan, Başkan Onası'ya gerçek adaletin simgesi olan Zülfikar rozeti hediye etti.

Başkan Onası ise Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan'ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve "Hacı Bektaş-ı Veli Derneği olarak Alevi kardeşlerimizi, kültürümüzü, geleneklerimizi ve göreneklerimizi toplumun her kesimine en doğru şekliyle tanıtmak için çalışacağız." dedi.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, toplu fotoğraf çekimiyle görüşme sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.