Site Rengi

DOLAR 32,5560
EURO 34,9318
ALTIN 2.443,60
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Dün Hayatını Kaybeden Olcay Çokar İçin Tören Düzenlendi

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Olcay Çokar, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Başkan Yardımcısı Olcay Çokar için Odunpazarı Belediyesi’nin önünde tören düzenlendi.

Düzenlenen törene Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Olcay Çokar’ın ailesi, Odunpazarı Belediyesi çalışanları ve çok sayıda sevenleri katıldı. Törende konuşma yapan Başkan Kurt: “Sevgili Odunpazarı Belediyesi çalışanları ve Başkan Yardımcısı Olcay Çokar’ın değerli ailesi, sevenleri ve tüm Eskişehir’in başı sağolsun. Zor konuşmalardan birini yapıyoruz. Olcay Hanım'la mesai arkadaşlığı dışında dost olduk, kardeş olduk. Gerçekten kararlı ve tutarlı kişiliğiyle, bizi başarıya taşıyanlardan birisi oldu. İlk defa Sosyal İşler Müdürümüz İbrahim Bey, Olcay Hanım'la beni tanıştrdı. Gezi eylemlerinde dövülerek öldürülen 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz'ın katilleri bugün cezasını çekiyorsa bunda Olcay Hanım'ın payı çok büyüktür. Silinen görüntüleri o kurtarmıştır. Gezi olaylarındaki bilgisayar kayıtlarıyla ilgili Olcay Hanım, baskı gördüğünü söyledi. Bizim için bu cesurluk, bu cesaret ciddi bir referans oldu ve tereddüdsüz Odunpazarı Belediyesi’nde çalışmaya başladık. 3 yıl gibi kısa bir sürede de Olcay Hanım Odunpazarı’na kendisini sevdirdi. Bütün çalışanlarımıza başsağlığı diliyoruz. Olcay Hanım'ın yerini dolduramayacağız. Odunpazarı Belediyesi olarak ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ailesine ve çocuklarına sabır diliyorum ve ileriki hayatlarında başarılı olmalarını diliyorum, çünkü anneleri öyle isterdi. Allah Rahmet eylesin, hepimizin başısağolsun” dedi.

Konuşmaların ve duaların okunmasının ardından Olcay Çokar’ın cenazesi namazının kılınması için Sazova Mahallesi Karabayır Bağlar Camii’ne götürüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.