Site Rengi

DOLAR 32,5051
EURO 34,8523
ALTIN 2.440,19
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

EAL’den Siber Zorbalığa Karşı Proje Yaygınlaştırma ve Paylaşım Semineri

15.08.2019
A+
A-

Türkiye’yi temsilen Eskişehir Anadolu Lisesi Koordinatörlüğünde ve İtalya, Portekiz ve Yunanistan'dan temsilci okulların ortaklığında yürütülen 'European Step To Stop Cyberbulling' projesi çıktılarının paylaşımı ve yaygınlaştırma semineri düzenlendi. 

Eskişehir Öğretmevi'nde düzenlenen seminere Tepebaşı ve Odunoazarı ilçeleri resmî lise ve ortaokulları temsilen 1 idareci ve 1 öğretmen davet edildi. Toplantıya Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca, Tepebaşı İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Gürol Bozkurt, EAL Müdürü Rıfat Günday, okul müdürleri, öğretmenler ve proje danışmanı EAL öğretmenleri Pınar Akın, A.Urkel Boz ile program öğrencileri katıldı. Yaygınlaştırma ve paylaşım seminerine proje konusu olan siber zorbalık ve iki yıldır proje kapsamında gerçekleşen hareketlilikler ve workshoplar hakkında bilgi verildi. İtalya ve Portekiz seyahatlerine katılan öğrenciler deneyimler sunarak sunumlar yaptı. İki yıl süren projede toplam 21 öğrenci ve 11 öğretmen, yurtdışındaki ortak okullarla birlikte çalışma yaptı. Toplantının açılışında konuşan EAL okul müdürü Rifat Günday:
"EAL tarafından proje kapsamında il düzeyinde ikinci kez düzenlenen çalıştayda ulusötesi workshop benzeri ilimizde temsili öğrencilerle tekrarlandı. Alınan ortak kararlar ve sonuç çıktıları rapora dönüştürülerek, ilgili kurumlara iletilecek.projenin yaygınlaşması projeden daha önemli olduğu için bu çalışmayı yapıyoruz" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.