Site Rengi

DOLAR 32,5362
EURO 34,9531
ALTIN 2.456,46
BIST 9.884,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C

"Endüstriyel Tasarım Bölümü Mezuniyet Sergisi"

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi “Endüstriyel Tasarım Bölümü Mezuniyet Sergisi” 26 Mayıs Cumartesi günü Açıköğretim Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerinin mezuniyet projelerinin yer aldığı sergiye; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Çabuk’un yanı sıra çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.

Serginin açılışında konuşan Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Çabuk, son dönemde de gündem de olan Eskişehir Teknik Üniversitesinin kuruluşunun kendileri için bir fırsat olduğuna değinerek sözlerini şu şekilde dile getirdi: “Biz tasarımcılar büyük problemlere karşı ihtişamlı çözümler üreten kişileriz. Bu anlamda da Mimarlık ve Tasarım Fakültesi olarak Eskişehir Teknik Üniversitesine geçişin iyi sonuçlar sağlayacağını düşünüyorum. Siz bugün mezun olurken olağanüstü işler yaptınız. Gerçekten hepsi sektör için çok anlamlı ve güzel işler. Bence birçok profesyonelin yaptığı işlerden çok daha iyi eserler çıkmış durumda. Anadolu Üniversitesi başlı başına bir mucize, siz de bu mucizenin birer eserlerisiniz. Hepinizi yürekten kutluyorum ve sizleri yetiştiren hocalara çok teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.