Site Rengi

DOLAR 32,5148
EURO 34,9317
ALTIN 2.434,85
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Eskişehir Barosu Olağan Genel Kurulu Yapıldı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Barosu Olağan Genel Kurulu Yapıldı. Açılış konuşmasında görevini hak ettiği gibi yaptığını söyleyen Baro Başkanı Rıza Öztekin, “Bundan sonra umarım idare-i maslahatçı bir baro başkanı olmaz bu kadar şeyi görmezden gelmez. Hukukun üstünlüğünü, insan haklarını korumak ve savunmak noktasında görevimizi yerine getirmediğimizde mesleki sorunları çözmemizin bir anlamı kalmayacak. Avukatlık yapma iklimi ortadan kalktığı taktirde bunun bir önemi kalmayacak. O yüzden ikisi birbirini tamamlayacaktır. Biz bu noktada 2010 yılından itibaren görevimizi gerektiği gibi yaptık. Bundan sonra umarım. İdare-i maslahatçı bir baro başkanı olmaz. Bu kadar şeyi görmezden gelmez. Bu kadar şeyi görmezden gelmek zaten o makamı boş yere işgal etmek anlamına gelir.” dedi.

Eskişehir Baro seçimlerinde dört avukat yarışacak. Evren Özgür Kırdemir, Mustafa Alagöz, Pınar Turhanoğlu Gücüyener baro seçimleri öncesinde adaylıklarını açıklarken, kongrede Ahmet Murat Karabulutlar da adaylığını açıklayarak yarın ki kongrede yarışacak isimler arasına katıldı.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.