Site Rengi

DOLAR 32,5614
EURO 34,9619
ALTIN 2.445,78
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Eskişehir Basket’in devleri üniversitede

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Basket Başantrenörü ve oyuncuları Sean Marshall, Doğan Şenli ve Dorukhan Engindeniz, Anadolu Üniversitesi’nde panele katıldı. 
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencilerince ‘Proje dersi’ kapsamında hayata geçirilen ‘Spor İletişimi Günleri’ etkinliği çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci takip etti. Moderatörlüğünü Eskişehir Basket Basın Sözcüsü Yavuz Tuna’nın yaptığı panelde Koç Berrocal, soruları içtenlikle cevapladı. 

“Beni ve ailemi çok sıcak karşıladılar” 
"Eskişehir’de yabancılık çektiniz mi?" sorusuna cevap veren Koç Berrocal, “Kulüpteki herkesi sanki uzun yıllar önce görmüş gibiydim. Çok sıcak karşıladılar beni ve ailemi. İlk başlarda her insan gibi yabancılık çektim ama daha sonra alışmaya başladım. Yardımcılarım ve yöneticilerimiz bana yardımcı oldular. Eskişehir çok modern ve gelişen bir şehir. Burada olmaktan mutluyum” dedi. 

“Maç kaybedince üzerimizde baskı oluyor” 
"Üzerinizde ki baskıyı nasıl atıyorsunuz?" sorusuna cevap veren Marshall, “Art arda maç kaybettiğimizde üzerimizde elbette baskı oluyor. Ama ben diğer takım arkadaşlarıma bakıyorum takımı bırakmıyorlar ve daha çok mücadele ediyorlar. Kenetlenerek kötü gidişata son veriyoruz. Takımda aile ortamı en önemli husus. Bunu başarırsanız takım olarak da başarılı bir gidişatınız olur” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.