Site Rengi

DOLAR 32,4615
EURO 34,7745
ALTIN 2.420,41
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Az Bulutlu
Eskişehir
18°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 13°C
Paz 17°C

Fethi Fahri Kaya: 24 Haziran Seçimleriyle Oluşacak Meclis, Tarihi İnşaâ Eden Bir Meclis Olacaktır’

15.08.2019
A+
A-

24 Haziran erken genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığını açıklayan Fethi Fahri Kaya, bugün AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı binasında basın açıklaması düzenledi. Hemşehrilerinin ve partililerin sevgi gösterileri ile geçen toplantıda Kaya, manifestosunu açıkladı. Bu seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Kaya, “Türkiye’nin önümüzdeki yüz yılın temelinin atılacağı bu dönemde TBMM’ye girerek bu büyük yükü kaldırmaya tâlibim.” dedi.

""

Kaya’dan ‘15 Temmuz’ Vurgusu

Kaya: “15 Temmuz hain darbe girişimini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve milletimizin güçlü iradesiyle bertaraf ettik. 15 Temmuz'da üniformayla çıkanlar bugün başka bir siluetle karşımıza çıkmaktadır. Ülkemizin geçtiği bu sıkıntılı günlerde, 15 Temmuz ruhuyla hareket ederek 'önce vatan' diyerek sorumluluk almak mecburiyetindeyiz.” diyerek 15 Temmuz’ vurgusu ile sözlerine başladı.

”Güçlü liderlik’

Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘güçlü liderliği ile’ 15 Temmuz’un aşıldığını söyledi.

‘Güçlü ve Büyük Türkiye’

Fethi Fahri Kaya, “tarihin akışının hızlandığı bu zaman diliminde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunan her milletvekiline büyük sorumluluk düşmektedir. Bu zorlu coğrafyada tarihimizden aldığımız mirasla 'Güçlü ve Büyük Türkiye'yi inşa etmek için birlikte mücadele etmeliyiz.” dedi.

Kaya’nın açıklamasının tam metni şöyle:

15 Temmuz hain darbe girişimini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve milletimizin güçlü iradesiyle bertaraf ettik. 15 Temmuz'da üniformayla çıkanlar bugün başka bir siluetle karşımıza çıkmaktadır. Ülkemizin geçtiği bu sıkıntılı günlerde, 15 Temmuz ruhuyla hareket ederek 'önce vatan' diyerek sorumluluk almak mecburiyetindeyiz. Başta 15 Temmuz hain darbe girişimi olmak üzere Türkiye olarak her badireyi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğiyle aşmasını bildik.

16 Nisan 2017'de yapılan referandumla Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini seçerek vesayetçi yapı sonlandırdı. Demokrasinin daha da güçlenmesinin önündeki engeller kaldırılarak, güçlü bir parlamentonun oluşmasının da önü açıldı. Bu bağlamda tarihin akışının hızlandığı bu zaman diliminde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunan her milletvekiline büyük sorumluluk düşmektedir. Bu zorlu coğrafyada tarihimizden aldığımız mirasla 'Güçlü ve Büyük Türkiye'yi inşa etmek için birlikte mücadele etmeliyiz. İşte bu zaruret hali dolayısıyla, 24 Haziran 2018’de yapılacak parlamento seçimlerinde AK Parti’den Eskişehir milletvekili aday adayı olma kararı almış bulunmaktayım. Kamuda uzun yıllardır çeşitli kademelerde yaptığım hizmetleri millet iradesinin tecelli ettiği yerde, yüce mecliste devam ettirmeyi hedefliyorum.

24 Haziran seçimleriyle oluşacak meclis ayrıca tarihi inşa eden bir meclis olacaktır. Türkiye’nin önümüzdeki yüz yılının temelinin atılacağı bu dönemde TBMM’ye girerek bu büyük yükü kaldırmaya talibim. Özelde memleketim Eskişehir’e genelde milletime hizmet etme onurunu taşımak için sabırsızlanıyorum. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesi temennisiyle hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.