Site Rengi

DOLAR 32,4615
EURO 34,7745
ALTIN 2.420,41
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Az Bulutlu
Eskişehir
18°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 13°C
Paz 17°C

"Gençlerimizin Eğitimini Dikkate Almalıyız"

15.08.2019
A+
A-

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Adana’da düzenlenecek "2. Türkiye Gençlik Meclisleri Toplantısı" öncesinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Balıkesir-Karesi Belediye Başkanı ile bir araya geldi.
Adana Kent Konseyi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı ve Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ile Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Kapanoğlu da katıldı.
Toplantıda konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kent Konseylerinin kentlerdeki problemlerin çözümündeki katkısını vurgularken, sorunların çözümü noktasında birlik ve beraberlik olması gerektiği aktardı. Sözlü , Türkiye'deki tüm kent konseyleri ile işbirliği içerisinde başarılı çalışmalara imza atacaklarına olan inancının tam olduğunu belirtti.
Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Nuray Akçasoy ise gençlerimizi eğilimlerini, kişilik özelliklerini dikkate alan, duygu ve davranışlarına yön veren dinamikleri göz önünde bulunduran bir anlayışıyla yarınlara hazırlayabilmemiz gerektiğini vurgulayarak “Türkiye'nin geleceğe güvenle bakabilmesinin öncelikli koşulu budur. Varlığınız en büyük gücümüzdür. Kent Konseyleri bulundukları şehirlerde, sizlere hak ettiğiniz olanakları sağlama, yaşam kalitenizi yükseltme çabası içindedir. Kuşkusuz yapılan her şeyin beklentilerinizi karşıladığı söylenemez. Ülkemizin sorunları çözüme kavuştukça, sizlere sağlanan olanaklar da yeterli düzeye çıkarılabilecektir”. diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.