Site Rengi

DOLAR 32,4480
EURO 34,7443
ALTIN 2.437,76
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Harun Karacan, Ziraat Odası’nda Çiftçileri Dinledi

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Eskişehir Odunpazarı Ziraat 
Odası’nda tüm ilçe ziraat odası başkanları ve muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan ile birlikte gelen Karacan, “öncelikle bugün muharrem ayının 10. günü Aşure Günü’nde toprağa değer katan, alnının teriyle geçimini tarlasından sağlayan kıymetli çiftçilerimizle bir arada olmaktan çok mutluyum. 

Sizleri anlayan, derdinizle hemhal olan bir vekiliniz olarak bugün buraya tarım il müdürümüzle birlikte geldik. Sizleri dinlemeye, yaşadığınız sıkıntılara çözüm bulmaya ve en önemlisi şehrimize değer katmaya geldik.” şeklinde konuştu.

Eskişehir Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Şen konuşmasında ise; “bizler bu görevi çiftçimizin sorunlarını iletmek, onlara kolaylık sağlamak adına seçtik. Vekilimizin de burada bizimle olması, sorunlarımıza çare araması adına kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Toplantıda Karacan, soruları tek tek dinleyerek not aldı ve geri dönüşlerinin en kısa zamanda yapılacağını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.