Site Rengi

DOLAR 32,5317
EURO 34,8626
ALTIN 2.441,40
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Hayırsever Veli 290 Öğrenciye Çanta Hediye Etti

Hayırsever Veli 290 Öğrenciye Çanta Hediye Etti
10.09.2019
A+
A-

İkieylül Ortaokulu’daki 290 öğrenciye bir hayırsever veli tarafından hediye edilen çantalar, Okul Müdürü Celal İrtekin tarafından dağıtıldı.

Öğrencileri bireysel mutlu etme amacı güden adının açıklanmasını istemeyen hayırsever bir sponsor tarafından 2019-2020 eğitim öğretim yılında İkieylül Ortaokulu 5. sınıfa başlayan 290 öğrenciye Milli Eğitim Bakanlığının sağlık ölçütlerine göre okul ismi ve arması yazısı okul çantası dağıtıldı.
Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Öztürk: “Öğretmenler ve Okul Aile Birliği, öğrencilerimizin vücut yapısına uygun, sırt ve omuz askıları sünger destekli okul çantalarının doğru bir şekilde kullanılması ile ilgili öğrencilerimize uygulamalı bir şekilde göstermiştir. Uygulamada; çanta ağırlığının sırt merkezine gelecek şekilde yerleştirilmesi, çanta boyu ayarı ve çantayı iki omuzdan da taşımanın sağlık açısından önemine değinildi. Çanta kullanımındaki olumsuzlukları aza indirerek öğrenci sağlığının önemini vurgulayarak okul ismi ve armalı çantaların öğrencilerimizin okula aitlik duygusunu geliştirecektir” dedi.

Çanta dağıtımında öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.