Site Rengi

DOLAR 32,4643
EURO 34,7320
ALTIN 2.435,54
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 18°C

İİBF Mezunları Geleneksel Pilav Gününde Buluştu

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Mezunlar Derneği (İBFAK) tarafından geleneksel pilav günü düzenlendi. 
Bu yıl 36’ncısı düzenlenen mezunlar buluşması, İİBF’de gerçekleştirildi. Etkinliğe, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Başar, İİBF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Banu Başar, İBFAK Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tufan Çakır, Yükseköğretim Kurulu Üyesi ve İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, çok sayıda öğretim görevlisi ve mezun katıldı. 

“Bu toplantılar 2019 yılında çok önem taşıyor” 
Açılış konuşması yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Başar, “Günümüzde değişen yaşam koşullarıyla beraber dikkatimi bazı noktalar çekiyor. Ben İstanbul’da okurken 1 artı 1 evler yoktu. Ancak şimdi en çok satılan evler arasında 1 artı 1’ler yer alıyor. Durum böyle olunca insanlar artık yalnız yaşamaya başladı ve birbirleriyle olan münasebetleri azaldı. Dolayısıyla aramızdaki birlik ve beraberlik de azalmış oldu. Bu sebeple bu tarz toplantıların özellikle 2019 yılında çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden, bu toplantılarda emeği geçen ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

“Yaşça bizden büyük hocalarımızı aramızda gördüğümüz için mutluyuz” 
Ardından konuşan İİBF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Banu Başar etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Bu sene sizin de bildiğiniz gibi Anadolu Üniversitesi’nin 61. yılını kutluyoruz. Dolayısıyla burada yaşça bizden büyük hocalarımızı aramızda gördüğümüz için mutluyuz. Bu güzel günün bizim için organize edilmesinde katkı sağlayan Rektörlüğümüze ve Mezunlar Derneği Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“Anadolu Üniversitesi gerçekten Türkiye'nin parlayan yıldızı” 
28 yıl boyunca çeşitli kademelerde Anadolu Üniversitesi’ne hizmet verdiğini dile getiren Anadolu Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, “Son 9 yılda Anadolu Üniversitesi’nde rektör yardımcısı ve rektör olarak idari kadroda görev aldım. Şu anda da YÖK’te sadece Anadolu Üniversitesi'ne değil, tüm üniversitelerimize hizmet etmek nasip oldu. Türkiye'de 206 üniversitemiz var ancak Anadolu Üniversitesi'nin kurumsal kültürü, aidiyeti, mezunlarına verdiği duygudan dolayı yeri çok farklı. Sonuç olarak, Anadolu Üniversitesi gerçekten Türkiye'nin parlayan yıldızı" dedi. 
Öte yandan geçekleşen konuşmalar akabinde katılımcılara pilav ikram edildi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.