Site Rengi

DOLAR 32,4687
EURO 34,7835
ALTIN 2.442,74
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ESOGÜ Mezuniyetinde

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Uğur Bilge Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Mezunlarının Diploma Törenine Katıldı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi mezunları ESOGÜ Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle diplomalarını aldılar.

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Uğur Bilge mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada; Öncelikle bana bu kürsüden sizlere hitap etmeme olanak sağlayan hocalarıma teşekkür ediyorum. 1997 yılında başladığım ESOGÜ’de ki yaşantıma daha sonra uzm. Yrd.doç ve doçent olarak devam ettim ve şu anda da İl Sağlık Müdürlüğü  görevini yürütmekteyim. ESOGÜ köklü bir geçmişi olan, güçlü bir üniversitedir. Halen bulunduğum görev nedeniyle birçok projeye birlikte imza attığımız ve Eskişehir ve tüm Türkiye için sağlığı geliştirme amacını birlikte paylaştığımız saygıdeğer bir kurumdur. Hepimizin ortak amacı Eskişehir tıbbını daha üst seviyelere taşımak ve örnek bir sağlık şehri olmasını sağlamaktır. Sizler de şu anda burada bulunurken, bugünün doktorları, yarının uzman doktorları, öğretim üyeleri ve yöneticilerisiniz. Unutmayın ki tıp dinamik bir yapıdır ve sürekli güncellenen tedavi ve cihazlarla yenilenmektedir. Bu nedenle güncel tıbbı takip etmekten ayrılmayın. Yenilikleri takip edin ve hastalarınıza en iyi en kaliteli hizmeti sunma adına çalışmaya devam edin.

          Unutmayın ki yaptığınız her iş kadar yapmadıklarınızın da sorumluluğu üstünüzdedir. Takip etmediğiniz gebenin, kanser taramasını yapmadığınız kişinin, ilaç etkileşimini değerlendirmediğiniz hastanın sorumluluğu da sizdedir. Sağlık alanına giren gelişmeleri yakından izlemek, sağlığın gelişmesi için orta ve uzun vadeli stratejiler geliştirmek, insan haklarına ve adaletine uygun şekilde hizmeti yaymak sizin asli görevlerinizdir. Türkiye tıbbının geleceği sizin azminiz, çalışkanlığınız ve dinamizminiz ile şekillenecektir. Unutmayın ki “hekimler; insana insan olarak hizmet etmenin yüce onurunu taşırlar” Bu onur aynı zamanda size emek veren hocalarınızın ve sizden desteğini esirgemeyen anne ve babalarınızındır. Tıp doktoru ünvanını almanız nedeniyle sizleri ve ailelerinizi tebrik ediyor, herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum, dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.