Site Rengi

DOLAR 32,4374
EURO 34,8362
ALTIN 2.447,29
BIST 9.885,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca: ‘Herkes İşine Bakmalıdır’

15.08.2019
A+
A-

İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca, kendilerine yöneltilen ve Odunpazarı'nda aday çıkarmamaları gerektiğine yönelik 'emr-i vâkî' söylemlere "Herkes işine bakmalıdır" şeklinde cevap verdi. Yazılı olarak yaptığı açıklamada; "İktidara alternatif olmak ve muhalefete iktidar yolunu öğretmek tek gâyemiz" diyen Tunca şu sözlere yer verdi:

"Herkes işine bakmalıdır.
Siyasette ayak oyunlarından uzak, tek derdi vatan olan insanların, üzerlerine kurulmaya çalışılan tahakkümü kabul etmeyerek kurduğu ve bugüne getirdiği İyi Parti’yi ve temsil ettiği temel anlayışı, kendilerinin oluşturmaya çalıştığı bulanık sulara çekmeye çalışanlar bilmelidir ki biz, İyi Parti’yi kimseye destek olmak için kurmadık. Biz kimse seçim kazansın ya da kaybetsin diye çalışmıyoruz. Bizlerin tek gayesi Türkiye’yi bulunduğu durumdan çıkaracak çareler üretmektir. Ülkenin şu anki duruma gelmesine sebep olan iktidara alternatif olmaktır. Muhalefete de iktidar yolunu öğretmektir. Milletimizi iki kutuplu bir zorunluluktan çıkartıp, onlara başka bir seçeneğin de olduğunu göstermektir.

Türkiye Cumhuriyeti ve onun temel ilkeleri ile sorunu olan herkes bizden korksun. Biz iyiler, cesurlar hareketi olarak ortaya çıktık. Karşımıza çıkarttıkları hiçbir zorluk bizi yıldıramadı, yıldıramayacaktır da…
Yaklaşmakta olan yerel seçimleri kazanabilmek için vatandaşımızı bizden, onlardan diye kamplaştıran zihniyet ülkeyi gerilime sokmaktadır. Biz vatanın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığına saygı duyan herkesi kucaklıyoruz. Biz %100’ün umuduyuz." ifâdelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.