Site Rengi

DOLAR 32,4480
EURO 34,7443
ALTIN 2.437,76
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

İyi Parti Odunpazarı Adayı Karabacak: ‘Dernekler Bizim Zenginliğimizdir’

15.08.2019
A+
A-

İyi Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Karabacak ziyarette: “Dernekler bizim zenginliğimizdir, görüşleri kıymetlidir” dedi.

İyi Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak’ın toplumun farklı kesimleriyle buluşmaları sürüyor. Seçim çalışnmalarında sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Karabacak, bu kez Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Doğanses, yönetim kurulu ve üyeleriyle buluştu. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Doğanses, 1993 yılında kurulan derneğin Eskişehir’e birçok alanda katkıda bulunduğunu, sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çektiğini söyledi. Seçim yarışında Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak’a başarılar dileyen Doğanses ve ekibi, yerel yönetimlerle işbirliğinin önemine dikkat çekti.

‘Yönetimde söz hakları var‘

Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği mensuplarının kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve desteğe teşekkür ederek sözlerine başlayan Salih Karabacak da: “Sivil toplum kuruluşları demokrasinin olmazsa olmazıdır” dedi. STK’ları, özellikle de dernekleri çok önemsediğini vurgulayan Karabacak: “Dernekler bizim zenginliğimizdir. Ekonomik yaşama, sosyal ve kültür hayata katkıları tartışılmaz. Benim belediyecilik anlayışımda da sivil toplum kuruluşlarının yönetimde söz hakkı vardır. Allah izin verir de göreve gelirsek karar ve uygulama noktasında kentimizin dinamiği olan sivil toplum kuruluşlarımızın görüşünü mutlaka alacağız, yönetime kesinlikle temsilcilerini dahil edeceğiz” diye konuştu. 

Ziyarette dernek üyelerinden çok sayıda soru alan Karabacak, modern kentleşmeden tarım ve hayvancılığa, ulaşımdan istihdama, çocuk ve gençlerden yaşlılara kadar her kesime ve her alana dönük hazırladıkları projeleri anlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.