Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Kadın Muhtar Adayı Sevgi Doğan: ‘Güçlü Toplumlar Güçlü Kadınlarla Mümkündür’

15.08.2019
A+
A-

Gündoğdu Mahallesi Muhtar Adayı Sevgi Doğan, birlikte el ele verip yaşanabilir, huzurlu ve güvenli Gündoğdu yaratmak için görev almak istediğini söyledi.

Yaklaşan yerel seçimlerde Gündoğdu Mahallesi Muhtar Adayı olan Sevgi Doğan, "Hayatım boyunca amacım ve hedeflerim üretmek, faydalı olabilmek ve hizmet sunmak olmuştur" dedi.

Hedeflerini ve yapmak istediklerini anlatan Muhtar Adayı Doğan, amacının öncelikle evlatlarını büyütmek sonra da amacına yönelik çalışmaları başlatmanın mutluluğunu yaşamak olduğunu savundu.

"Bunun için de yerel seçimlerde muhtarlığa adaylığımı koydum" diyen Doğan, "Muhtar bağımsız olurken mahalle sakinlerinin Desteğini isterken hiç bir siyasi parti baskısı olmadan sadece sizlere hizmet etmek için buradayım. Muhtarın Partisi olmaz. Siyasi görüşüm kendime aittir. Ben mahalleme hizmet etmek için buradayım. Ev ziyaretleri sırasında bir taraftan da sorunlar ve sıkıntılarla ilgili notlarımı aldım. Kumsal yaşama dokunmak sorunlarınıza çözüm üretmek için Buradayım. Üstlendiğim her soruna çözüm odaklı olacağım. Ev ziyaretlerinde mahalle sakinlerinin sıkıntılarını sorunlarını dinledim. Mahallemizin muhtarı olduktan sonra inşallah Bunları tek tek yerine getireceğim. Muhtar sabırlı bilinçli ve çözüm odaklı olmalıdır. Kurum ve kuruluşlardan gerekli desteği temin ederek ihtiyaçlara ve sorunlara çözüm getireceğim. Mahallemizin alt yapısı ve üst yapısındaki sorunları gerekli birimlerle işbirliği yapıp en kısa zamanda çözeceğim. Birlikte El Ele verip yaşanabilir huzurlu ve güvenli Gündoğdu yaratmak için buradayım. Hırs değil azimle çalışmak ve üretmek için buradayım. Aile içi şiddet görmüş kocasından boşanmış hayatında yenilgilerle uğraşmış kişilere psikolojik sosyolojik Danışmanlık Iş imkanları güvence gibi devlet imkanları artırılması gerekmektedir. Bu konuda tüm çalışmalarımı hızlandıracağım. Zordaki kadınlarımıza destek vereceğim. Temel eğitim ve mahalle toplantılarımız olacak. Halk bilinçli olacaktır her konuda danışmanlık sağlanacaktır." diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.