Site Rengi

DOLAR 32,4639
EURO 34,7103
ALTIN 2.436,27
BIST 9.879,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C

Karacan’dan Ders Çıkartılacak Konuşma 

15.08.2019
A+
A-

Dün gece AK Parti İnönü İlçesi Danışma Toplantısına katılan AK Parti MKYK Üyesi Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, ilçe teşkilatına bir konuşma yaptı. Toplantı öncesi ilçe teşkilatı üyeleriyle bir araya gelen Karacan, herkes ile tek tek selamlaştı. Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Ak Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve yönetiminin de katıldığı toplantı uzun saatler devam etti. Karacan ilçe teşkilatına yaptığı konuşmada: "Bizler gelip geçiciyiz, unvanlar gelip geçici. Asıl olan teşkilat ve davamızdır" dedi. Karacan toplantıya katılanlara önemli mesajlar verdi. Ders çıkartılacak bir konuşma yapan Karacan şöyle konuştu:

"Çok değerli Recep Tayyip Erdogan sevdalıları, yol arkadaşları, değerli hanımefendiler, beyefendiler, kıymetli muhtarlarım, değerli dava arkadaşlarım… İlçe başkanımız söyledi: “Biz bu salonu yeni yaptık, eksiklerimiz var, kusura bakmayın” dedi. Biz buraya kusur aramaya gelmedik. Biz senin bir eksiğin varsa, eksiklerini tamamlamaya geldik. Kusur olur mu, ellerinize, emeğinize sağlık hepinizin. Onun için bunlar hep hikaye.

“Mühim olan işin ünü değil, unu!”

Arkadaşlar Kayserililer der ki: "İşin ününe değil, ununa bak!” İşte işin aslı bu. Biz işin ününde değil, unundayız. Burada bir iş yapılıyorsa eksik de olacak, gedik de olacak. Önemli olan samimiyetle bu dava uğruna Allah rızası için, millet için bu işi ekipçe yapmak. Bizler bu işleri yaparken muhtarlarımızın desteği çok önemli. Muhtarlarımızın olmadığı yerde teşkilatımız eksik olur. Teşkilat olunmaz. Bizim liderimizin, başkanımızın cumhurbaşkanımızın dediği en önemli şey ‘teşkilat’ Onun için İnönü ilçesi teşkilatından da, İl teşkilatından da bundan önceki seçim zamanı görev yapan başkanlardan da, 24 Haziran seçimlerinde görev yapan başkandan da, ondan önceki Dündar Başkan’dan da; hepsinden Allah razı olsun. Bugün AK Parti’nin başarısı varsa onların sayesinde var. Bugün AK Parti varsa, gençlik kolları, Ak Neferler, kadın kolları sayesinde var. Bakın ben de dahil kişilerin hepsi, unvanlar da dahil, hepsi gelip geçicidir. Asıl olan teşkilattır. Bizden önce de milletvekilleri oldu, bundan sonra da olacak. Şimdi Zihni Başkan var, ondan önce de başkanlar vardı, Zihni Başkan’dan sonra da başkanlar olacak. Mühim olan kişiler değil, davadır. Mühim olan liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız bu ümmet için mazlumun, masumun kurtarıcısı olarak onların yanında duruyorsa özellikle bu İslam Âlemi’nin kurtarıcısı olarak dik duruyorsa hiç kimse kusura bakmasın, biz Ahmetmiş, Mehmetmiş, Harunmuş, Hasanmış hiç kusura bakmayın bunların hepsi hikaye. İsminin önünde şu olacakmış bu olacakmış şu yazacakmış, benim ismim şu olacakmış; hiç önemli değil. Mühim olan ne; mühim olan dava! Yeri geldiğinde “Dünya 5’ten büyüktür!” diyen, yeri geldiği zaman Amerika’ya kafa tutan liderine mi hesap soracaksın? Böyle bir haddimiz mi var? Kimin var böyle bir haddi? Kimsenin haddi de yok, hakkı da yok. Biz bu dava için çalışıyorsak, biz Recep Tayyip Erdoğan'ın, bu davanın neferiysek, biz gece gündüz hizmet için varız. Biz bu davanın neferleriysek köylerimizle de, ilçelerimizle de, en uçtaki mahallelerimizle de ilgileneceğiz. Şahsım olarak, bir milletvekili olarak söylüyorum.”

“İnönülülerin emrindeyim”

Benim eşim İnönü’de 3 yıl öğretmenlik yaptı. Ben İnönü’nün her sokağını bilirim, çok yol yürüdüm burada,  burada oy da kullandım. Ben geçmişi bilen bir kardeşinizim. Ben ‘hissi davranıyorlar’ sözü geçen zenginleri de bilirim. Dutluca'yı da bilirim. Eskişehir’in evladı olarak Eskişehir’in her yerinde olduğu gibi bu ilçede de yatırımı olan bir kardeşinizim. Bu ilçeye ilk defa gelmedim. Son defa da gelmeyeceğim. Ben bu şehrin milletvekili olarak, Türkiye’nin milletvekili olarak bu şehrin her noktasında, gecesinde de, gündüzünde de ben sizin emrinizdeyim. İnönülüler’in emrindeyim. Ben buraları terk etmem. Ben saat kaç olursa olsun, gece iki üç; ben sizlerin emrindeyim kardeşlerimiz. İnönülülerin emrindeyim. Biraz önce başkan gösterdi; Kahvecioğlu Okulu. Oranın hafriyatını ben yaptım. O zaman okul yapılacaktı, ‘hafriyatını ben yaparım’ dedim. O yüzden bu şehrin evladı ve milletvekili olarak her zaman emrinizdeyim. İnönülerin gece üçte de, dörtte de muhtarın, âzânın partideki arkadaşların, dava arkadaşlarımın, vatandaşın ne sıkıntısı olursa emrindeyim.” 

“Liderimiz kimi gönderdiyse onun arkasında yolumuza devam ederiz”

Biraz önce arkadaşlar da söyledi: 2019 yerel seçimleri Türkiye’nin kader seçimleri. 2013 yılından başlayan Gezi Olayları, 17-25 Aralık girişimi ve 15 Temmuz darbe girişimi ve ekonomik darbe ile Türkiye’yi hizayaya getirmeye çalışanların 24 Haziran seçimlerinde uğradıkları hezimetin rövanşı ve bizim olacak. Onun için isim, makam, mevki, onu beğenmeme, şunu beğenmeme bizim bunlarla işimiz yok. Liderimiz kimi gönderdiyse onun arkasında yolumuza devam ederiz. Liderimiz kimi aday gösterdiyse başımız gözümüz üzere. Yok onun saçı kısa, boyu kısa; böyle şeyler söylemek haddimize değil, olmayacak da. Bizim 2019’da liderimize bağlılığımızı kanıtlamamız ve borcumuzu ödemek için İnönü’deki kardeşimiz de, Alpu'daki ve diğer ilçelerdeki merkezdeki kardeşlerimizle bir bütün olarak çalışacağız. Eski zamanlarda yönetimde olan arkadaşları da görüyorum. Liderimiz kimi işaret ettiyse, onun arkasında tam itaat şeklinde çalışacağız. Biraz önce arkadaşlar da söyledi: AK Parti’nin hizmetlerinin devam etmesini istiyorsak bunun gereğini yapmak zorundayız ve herkesin gereğini yapacağından şüphem yok. Teşkilat mensubu arkadaşlarımızın bunu yapacağından da şüphem yok.

“Makamlar, mevkîler, kişiler gelip geçici”

AK Parti Milletvekili ve MKYK üyesi Harun Karacan konuşmasını: “Sayın Cumhurbaşkanımızın on üç ay yol arkadaşlığını genel başkan yardımcısı olarak yapan ve şimdi de devam ettiren bir kardeşiniz, büyüğünüz olarak sizden de istirhamım bu makamlar mevkiler, kişiler gelip geçici. Yarın milletvekilliğimiz bitecek, biz gene geleceğiz. Burada Ali Fuat Amca diyeceğiz. Biz yine kendi şehrimizde sizlerle birlikte hayatımıza bu davada devam edeceğiz." diyerek noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.