Site Rengi

DOLAR 32,5125
EURO 34,9104
ALTIN 2.438,32
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Konya’dan İstanbul’a 15 Temmuz Şehitlerine Saygı Turu Çifteler’de

15.08.2019
A+
A-

5 Temmuz Cuma Günü yola çıkan 'Konya’dan İstanbul’a 15 Temmuz Saygı Turu'nun 2.sinin düzenlendiği bisiklet turunda pedallar Çifteler'de çevrildi. Çifteler Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden ekibi Çifteler Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Avcı karşıladı.

Çifteler Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Avcı:
"15 Temmuz 2016 tarihinde sizlerin de bildiği üzere yüce Türk milletinin geleceği karartılmaya çalışıldı. Demokrasimizin beşiği yüce meclisimize uçaklarla bombalar yağdırıldı, sivil halkımıza alçakça saldırıldı. Türk milleti geçmişte görülmemiş bir hain saldırı ile karşı karşıya kaldı. Konya’dan İstanbul’a 15 Temmuz Şehitlerine Saygı Turu’nun 2.sinin düzenlediği bu farkındalık programını destekliyor, bisikletli ekibimize hayırlı yolculuklar diliyorum." dedi.

Ekip Lideri Ali Özer: "Belediye Başkan yardımcımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimize bizlere verdikleri destekten ötürü teşekkür etmek istiyorum öncelikle, Konya’dan başladığımız yolcuğumuza Altınekin, Cihanbeyli, Kulu, Gölbaşı, Kahraman kazan, Polatlı, Çifteler, Afyon istikameti ile devam edeceğiz. Toplamda 1100 km yol alacağız. Bu pedallar demokrasinin pedallarıdır. Demokrasi için pedal çevireceğiz. Son nefesimize kadar vatan için, bayrak için, ezan için, özgürlüğümüzün devamı için, demokrasi için yüce Türk milleti adına ders vermeye ve pedal çevirmeye devam edeceğiz." dedi.

Konya’dan İstanbul’a 15 Temmuz Şehitlerine Saygı Turu ekip lideri Ali Özer, Çifteler Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Avcı’ya plaket takdim ederek: "Üç eğitim neferi olarak çıktığımız bu yolda, çığ gibi büyüyecek ve 15 Temmuz günü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yüce Türk milletinin bölünmez bütünlüğünü bir kez daha ispat edeceğiz." dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.