Site Rengi

DOLAR 32,5104
EURO 34,9320
ALTIN 2.437,02
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Lise Öğrencilerinin Hazırladığı 22 Ahşap Kuş Yuvası Parktaki Ağaçlara Asıldı

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, lise öğrencileri tarafından hazırlanan 22 adet ahşap kuş yuvasının montajını gerçekleştirdi. 
Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü katılımcı yöntemlerle çevre duyarlılığını arttırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Hoşnudiye Mahallesi Doğruer Sokak Parkı’nda Bahçeşehir Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 22 adet ahşap kuş yuvası, öğrencilerin katılımıyla parkta bulunan ağaçlara asıldı. MASTER 6 programının ‘Topluma Hizmet Modülü’ kapsamında ‘Minik Canlar İçin Yaşam Projesi’ adlı çalışma için hazırlanan kuş yuvalarının ağaçlara asılmasını heyecanla izleyen gençler; “Bu dünyayı hayvanlar ile birlikte paylaşıyoruz. Onların yaşam alanlarını gözetmemiz çok önemli. Kuşlar için yuva hazırlamak hem keyifli hem de huzur verici oldu. Tepebaşı Belediyesi’ne de teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 
Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de hayvanları yararına her türlü çalışmaya destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek duyarlılıklarından ötürü öğrencileri tebrik etti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.