Site Rengi

DOLAR 32,4954
EURO 34,9187
ALTIN 2.437,70
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

MHP İl Başkanı Kadir Bıyık’tan ‘Erken Seçim’ Açıklaması

15.08.2019
A+
A-

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mutabakatı ile 24 Haziran 2018'de erken seçime gidiliyor. Bu konuyla ilgili MHP Eskişehir İl Başkanı Kadir Bıyık da bir açıklama yaptı. 16 Nisan halk oylaması ile onaylanan 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' ne geçişte bir gecikme olmamasının âcil hâl aldığını vurgulayan Kadir Bıyık ayrıca il teşkilatının, ilçe teşkşlatının ve kadın kollarının her 24 Haziran 2018 seçimlerine hazır olduğunun altını çizdi. Kadir Bıyık açıklamasında şunları söyledi:

"Ülkemizin 16 Nisan halk oylamasıyla onaylanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine herhangi bir gecikme olmaksızın geçmesi milli beka ve tarihi emanetler açısından acil hal almıştır. Öngörüleriyle geleceğe ışık tutan Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli, önümüzde ülkemiz ve milletimiz aleyhine olabilecek önlemleri sorumluluk ve şuurla almak suretiyle Türk milletinin önünü açmıştır. Bugüne kadar ne söylediyse çıkan liderimizin bugün yine erken seçim kararı alması Türk milletinin menfaatine olacak, Türkiye düşmanlarının, ayak oyunu oynayanların sonu olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu günden bugüne kadar ülke menfaatleri konusunda kararlar almış oynanan ve oynanmaya çalışılan senaryoları bozmuştur ve bozmaya devam edecektir. MHP Eskişehir İl, 14 İlçe Teşkilatları ve Kadın Kollarımızla Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin aldığı karar doğrultusunda 24 Haziran 2018 Pazar günü seçimlerine hazır olduğumuzu belirtiyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.