Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Öğrenciler Ramazan Eğlencelerini Sevdi

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi’nin, Ramazan’da öğrencileri ve personeliyle buluşmak üzere düzenlediği geleneksel Ramazan eğlenceleri, üçüncü gününde de öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam etti. Öğrencilerin hayli coşkulu ve keyifli anlar yaşadığı geleneksel Ramazan eğlencelerine; Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Başar ve Genel Sekreter Ersin Eroğlu da katıldı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, etkinliğe katılan öğrencilerle sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü önünde kurulan Ramazan Sokağı’nda, 15 Mayıs Çarşamba akşamı gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında; Üniversitemiz Halkbilim Araştırmaları Merkezi “Türk Halk Müziği” konseri ile dinleyicilerle buluşurken, konserin ardından Sinema Kulübü’nün düzenlediği film gösterimi ile öğrenciler, açık havada sinema keyfi yaşadılar. Öğrenciler, Bahadır Karataş'ın yönettiği 2008 yapımı “Usta” filmini izlediler.

Doç. Dr. Ali Öztürk: "Keyifli ve coşkulu bir akşamdı"
Halkbilim Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ali Öztürk: “Merkezimizde birkaç alt birim var bunlardan biri de halk müziği. Müzisyen ve eğitimci arkadaşlarımızla beraber Üniversitemiz Ramazan etkinlikleri kapsamında küçük bir program hazırladık. Katılımcılarla beraber coşkulu bir paylaşımda bulunmak istedik. Bugün de gayet keyifli, coşkulu ve duygu dolu bir akşam oldu.” dedi.
Ramazan eğlenceleri, 17 Mayıs Cuma gününe kadar Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü önünde kurulan Ramazan Sokağı’nda, devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.